RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på nytt Opticom-styre

Sist oppdatert:
Opticom-gründer Robert Keith tror de såkalte «piratene» vil foreslå et nytt styre i selskapet på dagens pressekonferanse, men avviser forslaget.

Fredag ettermiddag har Orkla, Opticom-gründer Hans Gude Gudesen og investor Petter Stordalen kalt inn til en pressekonferanse angående samarbeidet i Orkla.

Opticom-topp Robert Keith tror det kommer til å bli lagt frem et forslag til nytt styre på pressekonferansen.

- Jeg forstår at de foreslår et nytt styre bestående av seks personer, som vi ikke vet om, og som inkluderer to personer fra vår gruppe. Begge har sagt at de ikke ønsker å være med i det styret, sier Keith til TDN Finans.

Keith tror ifølge iMarkedet at «piratene»s styreforslag vil bestå av Anders Eckhoff i BA-HR, Opticom-topp Thomas Fussell, Øystein Tvenge, Henrik Christensen, Brita Eilertsen og Opticom-gründer Hans Gude Gudesen. De to som ikke ønsker å være en del av styret, er Tvenge og Fussell.

Selv vil Keith ha et styre bestående av seks personer, med Fussell som styreleder. Han vil også ha inn et medlem fra Orkla, som helst skal være en kvinne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere