RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tviler på budkamp

Meglerhuset ABG Sundal Collier tror ikke på noen budkamp på BNbank. Og analytiker Sigmund Håland tviler på at en børsnotering i Oslo blir vellykket for kjøperen Islandsbanki.

Aksjemarkedet har sendt aksjekursen i BNbank langt over det den islandske banken Islandsbanki har budt aksjoærene. Markedet åpner med andre ord for at nye interessenter kan komme på banen, og at det kan utvikle seg til en budkamp om den norske banken. Men bankanalytiker Sigmund Håland i ABG Sundal Collier heller kaldt vann i blodet på de håpefulle.

- Dersom det er riktig, som DN skrev, at Kaupthing ikke er interessert, skal du jobbe hardt for å finne konkurrerende bud. Jeg tror ingen av de nordiske storbankene er interessert, sier Håland til Dagens Næringsliv.

Samtidig sier Håland til Finansavisen at han ikke tror en eventuell børsnotering av Islandsbanki i Oslo, vil bli noen suksess. Islendingene har åpnet for en Oslo-notering dersom de sikrer seg den norske banken.

- Hvis noen ønsker å få tak i aksjer i Islandsbanki, skal de vel klare å få tak i dem uansett, sier Håland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere