RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Color Line, M/S Color Fantasy
Color Line, M/S Color Fantasy Foto: Color Line

Tyskerne digger «Color Fantasy»

Bestillingen fra Tyskland til cruisefergen «Color Fantasy» skyter i været.

Antall bestillinger fra Tyskland til «Color Fantasy» har økt med 55 prosent på årets åtte første måneder, sammenlignet med samme periode for «Prinsesse Ragnhild» i fjor, skriver Finansavisen.

Tyske medier har i likhet med norske medier gitt den nye fergen meget heldig oppmerksomhet. I Kiel var interessen stor da «Color Fantasy» la til kai etter sin jomfrutur, over hundre tusen personer omkranset havneområdet.

Informasjonsdirektør Otto Mathisen i ColorLine er stolt over resultatet.

- Ser vi på de seks første månedene, som er utenfor høysesong, er økningen i bestillinger fra Tyskkland 70 prosent. Og dette skjer uten at vi har dumpet prisen. Folk betaler full pris, sier Mathisen.

Han mener veksten kan fortsette lenge i Tyskland.

- Tyskland er verden største reiselivsmarked. Norge har en markedsandel på 0,6 prosent. Vår ambisjon er at tyske turister skal tilbringe lengre perioder Norge, sier Mathisen.

Når det gjelder planene om et skip nummer to av samme format, holder Mathisen fortsatt kortene tett inntil brystet. Han vil ikke avsløre om rederiet har tatt noen avgjørelse når det gjelder bestillingen av cruiseferge nummer to.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere