RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ulltveit-Moe er lettet

Sist oppdatert:
NHO-president Jens Ulltveit-Moe sier han er glad for å ha blitt frikjent for de alvorlige korrupsjonsanklagene som har blitt rettet mot ham og hans selskaper.

Utvalget som Jens Ulltveit-Moe pekte ut til å granske korrupsjonsbeskyldningene i Iran konkluderte tirsdag med at verken Ulltveit-Moe eller noen av hans underordnede har opptrådt kritikkverdig. Ulltveit-Moe er naturlig nok fornøyd med rapporten.

- Jeg er glad for utvalgets konklusjoner som viser at det ikke var grunnlag for de alvorlige anklagene som ble fremsatt mot Umoe som selskap og meg som person, sier han.

Den eneste skrapen det Ulltveit-Moe-eide selskapet Umoe Schat-Harding får av granskerne, er at enkelte formuleringer i pengekrangelen mellom Umoe og konsulentselskapet Daily Trade International var "uheldige".

- Den kritikken utvalget kommer med vedrørende språkbruk i kommunikasjonen mellom Schat-Harding og DTI mener vi er berettiget, uttaler Jens Ulltveit-Moe.

- Videre håper jeg mediefolk og andre interesserte tar seg tid til å lese utvalgets rapport, slik at vi alle kan lære noe av denne saken, tilføyer han.

Ulltveit-Moe har tidligere hevdet at det var DTI som lekket den mulige korrupsjonssaken i Iran til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere