RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utfordrer Virgin-Branson til luftduell

Chess-gründeren Idar Vollvik vil kappfly med luftballong mot den litt mer erfarne Richard «Virgin» Branson.

Idar Vollvik er et unikum i norsk sammenheng når det gjelder å skaffe seg presseoppslag om sitt mobilselskap Chess. Nå vil han spille ball med de store, og har sendt et utfordrerbrev til den litt mer kjente «storebroren» Richard Branson.

I utfordrerbrevet til Branson skriver Vollvik at han vil komme til London i vår og fly mot Branson. Vollvik antyder, men heller ikke mer, at Chess kan komme til å satse i England. Siden både han og Branson begge er ballongentusiaster og begge har startet mobilselskaper, mener Vollvik det er på tide å møtes - i luften, skriver Aftenposten.

Vollvik har ennå ikke får svar på utfordringen, men håper det kan bli mer fart på sakene dersom britisk media fatter interesse for saken. Vollviks PR-rådgivere håper nå at han kan komme til Virgins hovedkontor, og overrekke utfordringen med den store engelske tabloidavisen The Sun på slep.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere