RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utsetter lederkabal

Sist oppdatert:
Utnevnelsen av den nye ledergruppen i Pan Fish i kjølvannet av sammenslåingen med Fjord Seafood og Marine Harvest er på ny utsatt.

Arbeidet med å finne den riktige gruppen av ledere og mellomledere i verdens største totalintegrerte havbruksselskap er forsinket.

Det tar lengre tid enn forutsatt å hente ut de riktige synergiene og menneskene fra tre organisasjoner.

NA24 - din næringslivsavis

- Ny ledergruppe er på plass i august, når nytt styre har kommet godt på plass. Vi har ikke hastverk, med tre velfungerende organisasjoner, skriver konsernsjef Atle Eide i en e-post til Intrafish.

I en ekstraordinær generalforsamling i forrige uke ble det nye styret i selskapet vedtatt. Avtroppende DnB NOR-sjef Svein Aaser skal lede styret i oppdrettsgiganten, og sammen på laget har han blant annet fått med seg TV-kjendis og tidligere fiskeriutsending Arne Hjeltnes.

LES OGSÅ: Vil fiske med Fredriksen

Ifølge Intrafish er det mange ansatte som posisjonerer seg om å bli værende i den nye ledelsen i selskapet. Men hensyn til kostnadsbesparelser gjør at det ikke er plass til alle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere