RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vaske-Bakke selger hytta til halv pris

Øvrevoll 24.08.2003
Øvrevoll 24.08.2003 Foto: Linn Marie Hammernes (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Svein Erik Bakke forsøkte i vinter å selge hytta i Trysil som et Timeshare-konsept til 60 millioner kroner. Nå halverer han prisen og slenger med en leilighet på Canari-øyene.

Det har vist seg vanskelig å bli kvitt eiendommene for Svein Erik Bakke. Nylig ga han opp å selge luksusvillaen i Holmenkollen og nå har han sminket hytte-prosjektet i Trysil. I tillegg til selve hytta har Bakke også innlemmet en leilighet i Anfi på Gran Canaria, skriver Finansavisen.

Både hytta og leiligheten er lagt inn i selskapet Bakketunet, der Bakke nå forsøker å selge aksjer. Mandag annonserte han i Dagens Næringsliv og tilbød aksjer til 300.000 kroner per stykk. Det priser hele selskapet til 30 millioner kroner. Halvparten av hva Bakke ville ha for Trysil-hytta alene i vinter.

- Det var en del mangler med det forrige prosjektet, og jeg har ikke hatt tid til å ta tak i dette før nå, sier "Vaske" Bakke til Finansavisen.

Konseptet er at Bakke håper å få solgt aksjene i par og dermed sikrer seg 50 nye eiere til de to fritidseiendommene. Dermed kan de nye eierne tilbys en uke i Trysil og en uke i syden i løpet av året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere