RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Veidekke presset til å betale blodpris

Sist oppdatert:
En truende slipeliga presser Veidekke og andre selskaper til å betale blodpris for slipeoppdrag. Bedriftene forventer en regning på noen tusenlapper, men får regninger opp i 100.000 kroner.

Sliperne som har krevd gigantisk summer for enkle slipejobber i Trøndelag og på Østlandet skremmer selv de største selskapene til å betale overprisen, skriver Dagens Næringsliv.

Veidekke leide inn sliperne til et oppdrag i Trøndelag, og forventet seg en regning på under 10.000 kroner etter at jobben var gjort. Den endelige regningen fra sliperne kom på 100.000 kroner.

- Det ble veldig ubehagelig og de ansatte følte seg truet. Det endte med at vi gikk med må å betale, sier informasjonsdirektør Kai Krüger Henriksen i Veidekke til DN.

Henriksen vil nå advare andre bedrifter mot sliperne. Sliperne skal ha benyttet seg av en rekke enkeltmannsforetak, og svært mange har relasjoner til en familie i Oslo som er kjent av politiet.

Også Ole Sagen hos Moe Engineering i Moelv har hatt en ubehagelig opplevelse med sliperne.

- De laget noen vareprøver som var av god kvalitet, og vi sendte da med dem mer verktøy. Jobben burde ha kostet noen tusenlapper, men endte på rundt 100.000. Jeg nektet å betale, men da ble de rasende, sier Sagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere