RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velkommen til fremtiden

Sist oppdatert:
På verdens største IT-messe vises det ikke bare frem dagens teknologi, men vi får også et innblikk i hva som skjer i fremtiden.

CeBit/HANOVER (TV 2 Nettavisen): Mange selskaper føler at CeBit har begynt å utspille sin rolle som IT-industriens store samlingspunkt. Dermed er det godt å kunne se at CeBit har evnen til å ikke bare fortsette å være en gigantisk samlingsarena, men at konseptet også fornyes.

I år har CeBit innført to nye konsepter som er plassert i egne haller. Det ene er det som kalles ”Digital Living”, og det andre er ”Future park”. Førstnevnte handler i stor grad om ungdom som spiller tv-spill, mens fremtidshallen er langt mer interessant for de som er interessert i teknologi utover PlayStation.

I denne hallen viser forskjellige forskningsinstitusjoner frem sine prototyper på teknologi som kan være med på å forme hverdagen vår i fremtiden, og vi ser prosjekter som rett og slett bare er å smile av.

På bildet over ser vi den nyeste forskningen til institusjonen som står bak mp3-teknologien, Frauhofer, som har utviklet en robot som klarer å analysere menneskers bevegelser, og imitere bevegelsene.

Under kan du se bildene av noen av de nye konseptene som ble vist frem i fremtidshallen på CeBit.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere