RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velsmakende julegave-tips

Dagens presangforslag er for deg som liker å overraske med god mat og morsomme drinker.

Jo nærmere jul vi kommer, jo vanskeligere er det å finne på noe nytt og spennende å gi bort.

Derfor gir TV 2 Nettavisen, i samarbeid med de profesjonelle juleshopperne i reddendeengel.no, julegave-tipsene for deg som med enten dårlig tid eller dårlig fantasi:

Mor og far:

Boka “Tøffe drinker” av Jan Vardøen, som koster 269 kroner hos ARK. Du kan eventuelt supplere med ingredienser eller tilbehør til noen utvalgte drinker, som du ønsker å få servert i julen eller på nyttårsaften.

Hvis budsjettet tillater det så kan pene glass være en idé. Du kan for eksempel kjøpe champagneglass fra Rosendahl, som koster 130 kroner for to stykker hos Traktøren i Bogstadveien 25 i Oslo.

Søster:

Kjøp noen flotte glasskrukker i god, gammeldags og fyll dem til randen med søtsaker. Du kjenner hennes absolutte favoritter, så fyll e type godteri i hver krukke. Krukkene finnes i alle størrelser hos de aller fleste butikker med kjøkkenutstyr for under femtilappen.

Krukkene er fine dekorasjoner også, ikke bare gode å spise fra.

Bror:

Endelig kan bror få lage snacks til seg selv. En Princess Popcorn-maskin til koster 299 kroner, og den kan du blant annet få tak i hos Hegdehaugens Jernvare i Bogstadveien 17 i Oslo.

Besteforeldre:

Finn frem alle mormors beste oppskrifter, og få dem satt sammen til en kokebok med profesjonell layout. Gi den til henne i år, så kanskje det blir en gave for flere til neste år. Trenger du hjelp, kan du klikke deg inn påwww.reddendeengel.no .

På denne måten blir oppskriften på mormors eplekake alltid husket.

Tanter og onkler:

Et abonnement på matmagasinet Appetitt koster 276 kroner for fire nummer. På denne måten får tante og onkel inspirasjon og en hilsen fra deg for et helt år fremover. Bestill på 37 40 12 95 eller apettitt@abo-service.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere