RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens råeste tastatur

Sist oppdatert:
Vi har funnet verdens utvilsomt beste tastatur. Se bildene her.

Tastatur er ofte en traust opplevelse, men det nye prototype-tastaturet fra Optimus kan være starten på en helt ny trend.

Små skjermer i hver tast
I hver enkelt tast på tastaturet er det inkludert en liten skjerm basert på OLED-teknologi. OLED kan sees på som neste generasjons LCD-skjermer. Disse er så langt svært dyre, og særlig hvis man ønsker utgavene med fult fargespekter som brukes i Optimus OLED.

Tanken er at hver tast alltid skal representere den gitte funksjonen. Skal du skrive i Word, ja da er det bokstaver på tastaturet. Er du derimot i et spill, så skal et ikon representerende funksjonen til tasten vises.

Bare prototype
Konseptet er utviklet av Art Lebedev Studio i Moskva, forteller T3. Dessverre er det bare et konsepttastatur, men det vil neppe gå lang tid før produsentene vil kaste seg over teknologien som kommer til å bli et «må ha»-fenomen blant alle som er teknofreaker.

Se flere bilder av tastaturet i vår bildespesial.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere