RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi klager mest på bilkjøp

Tidligere var det mobiltelefoner vi var mest misfornøyde med, men nå topper besværlige bilkjøp klagelisten hos Forbrukerrådet.

Oslofolk har i løpet av det siste året endret mening om hva de er mest misfornøyde med. Ikke bare har mobiltelefoner byttet plass med bilkjøp, også nedover i listen har rekkefølgen endret seg , melder NRK.

I fjor lå leie og utleie av boliger på tredje plass. I år er det flere som klager på telefonsalg og markedsføring i kataloger enn boligsaker.

To klageområder som har falt ut av årets liste er tv- og videosaker, samt strøm. Inn på listen har klær kommet istedet. Årsaken til at strøm lå såpass høyt på klagelisten i 2003, var den kalde vinteren med høye strømpriser.

På landsbasis er det også bilsaker som topper. Utleiesaker og mobil havner på henholdsvis andre og tredje plass, mens markedsføring ligger hakk i hæl.

Dette klager vi mest på i 2004:

1. biler

2. mobiltelefoner

3. markedsføring - som i katalogsalg, telefonsalg, pyramidesalg

4. pc- og datautstyr

5. parkering - stort sett et Oslo-fenomen

6. bolig - både leie og utleie

7. selveierbolig

8. møbler

9. klær

10. generell kjøpsrett

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere