RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil fjerne polsjefen

Sist oppdatert:
De ansatte i Vinmonopolet meddelte torsdag at de ikke har tillit til toppsjef Knut Grøholt.

233 av sjefene i selskapet har overraskende vedtatt at de ikke lenger har tillit til Grøholt, skriver VG. Grøholt fikk mistillitsbeskjeden i en e-post, og meldingen fra Overordnede Funksjonærers Forening (OFF) utløst sjokk og vantro, skriver Dagbladet.

Vedtaket fra OFF-styret ble sendt ut uten begrunnelse til samtlige 1.700 polansatte.

- Jeg fikk en orientering om dette i dag. For meg er det vanskelig å kommentere dette siden jeg ennå ikke har fått noen begrunnelse. Men det er ikke mer enn en måned siden et enstemmig styre, der også OFF er representert, ga Grøholt ny tillit. Meg bekjent er det ikke dukket opp noen nye forhold, men vi skal behandle dette i et styremøte som er planlagt avholdt kommende torsdag sier Vinmonopolets styreleder Harald Arnkværn til avisen.

Mistillitsmeldingen kom helt overraskende på Arnkværn, som har snakket med Grøholt om e-posten.

Etter granskingen av Grøholts deltagelse på turer betalt av blant annet Telenor, kom styret frem til at polsjefen skulle få fortsette i sin stilling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere