RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil fly til New York igjen

SAS ønsker å gjenåpne direkteruten mellom Gardermoen og New York. Ruten ble lagt ned i mars etter tap på omkring 100 millioner kroner.

Ledelsen i SAS har nå kalt inn pilotene i selskapet for å finne en mulighet til å gjenåpne direkteruten mellom Gardermoen og New York, skriver Dagens Næringsliv.

Ruten mellom Oslo og New York ble etablert på 1990-tallet, men ble nedlagt for første gang etter 11. september 2001. I mars 2003 åpnet ruten igjen, men ble nedlagt etter ett år og om lag 100 millioner kroner i minus.

Siden nedleggelsen har amerikanske Continental etablert seg med sin egen rute mellom Oslo og New York.

Møte mellom ledelsen i SAS og pilotene bekreftes av Jack Netskar i pilotforeningen, men SAS-ledelsen i Stockholm ønsker ikke å svare på spørsmål om planene.

- Disse planene har jeg i dag ingen kommentarer til, sier Søren Belin i konsernledelsen. Det er Belin som sitter med ansvaret for markedsstrategien til selskapet.

- I neste uke og sannsynligvis i forbindelse med resultatfremleggelsen for fjerde kvartal kan vi si noe mer, sier Berlin til DN.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere