RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha Stensrud før Kristoffersen

Torgeir Stensrud og Trond G. Kristoffersen,
Torgeir Stensrud og Trond G. Kristoffersen,
Sist oppdatert:
- Det er ønskelig at Torgeir Stensruds sak er behandlet før Trond Kristoffersens ankesak kommer opp, sier sistnevntes advokat, Anders Brosveet. Stensruds sak ble i dag utsatt.

Stensrud, den andre av de hovedtiltalte i Finance Credit-saken, skulle egentlig i retten neste mandag, men på grunn av hans helsetilstand er saken utsatt. Den vil tidligst bli gjennomført før til høsten.

- Vi ønsket jo i utgangspunktet at de to sakene skulle kjøres samtidig, og det er i alle fall ønskelig at Stensruds sak i tingretten kommer opp før Kristoffersens ankesak i lagmannsretten, sier Brosveet til TV 2 Nettavisen.

I den strengeste økonomiske dommen som er felt i Norge, ble Trond Kristoffersen i fjor høst dømt til ni års fengsel. Han anket dommen på stedet.

Til TV 2 Nettavisen sier Kristoffersens advokat at ankesaken nå er under utarbeidelse, og at en del informasjon og dokumentasjon allerede forrige onsdag ble oversendt lagmannsretten. Brosveet regner med at den fullstendige anken foreligger i midten av mars.

Dersom lagmannsretten godkjenner ankebehandlingen, vil Kristoffersens sak kunne komme opp til behandling i løpet av høsten. Avhengig av Stensruds helsetilstand, er det derfor mulig at Kristoffersen må møte i retten for andre gang, før Stensruds sak i det hele tatt er behandlet.

Stensrud og Kristoffersen er tiltalt for gjennom sitt selskap Finance Credit, ha svindlet norske banker for rundt 1,5 milliarder kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere