RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil selge radarvarsling til hele verden

Sist oppdatert:
Mannen som har tjent millioner på nordmenns skrekk for radarkontroller, er nå på jakt etter investorer som vil være med på å lansere tjenesten utenfor Norge.

SMS-varsel om politiradarer kan bli enda større business. Nå vil SMS-gründer Sindre Strøm ut i verden med den omstridte tjenesten, skriver Dagens Næringsliv.

Fire år etter at Sindre Strøm lanserte radartjenesten i Norge, føler han at tiden er inne for å satse videre i utlandet. Nå vil han reise 25 millioner kroner til kapitalutvidelse i selskapet Smiley Communications. Videre vil han slå selskapet sammen med Strøm SMS før det satses internasjonalt på radarvarsling og andre SMS-tjenester.

Første land Strøm vil prøve seg på er Frankrike, men den unge gründeren har også planer for andre land i Europa, Thailand, Brasil, Kina og Nord-Amerika.

Strøm anslår årets omsetning i SMS-selskapene sine til drøye 40 millioner. Ifølge Strøm går det meste av omsetningen videre til teleoperatørene og mediesleskaper.

- I gjennomsnitt sitter vi igjen med rundt ti prosent per melding, sier Strøm til Dagens Næringsliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere