RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vinn penger på oljeprisen

Nå kan du vinne penger på å gjette hvor oljeprisen skal. Snart står renten for tur.

Utviklingen rundt om i Europa og USA viser at det er blitt en voksende interesse for å vedde på aksjer og råvarer. Denne tendensen begynner å komme til Norge også.

Spillselskapet Unibet lansere nå muligheten til å vedde på oljeprisen.

- De rekordhøye oljeprisene har vært et hett tema for både aksjeinvestorer og bilister det siste året. Ekspertene mener oljeprisene kommer til å være høye i lang tid fremover, men ingen vet hvordan utviklingen virkelig blir. Nå ønsker vi å gi alle nordmenn en mulighet til å delta mer aktivt i oljemarkedet, sier markedssjef Thomas Udness i Unibet.

Oljevalget
Oljeprisen er det som styrer mye av utviklingen på Oslo Børs. Nå kan du satse penger på tre ulike tre spill i forbindelse med utviklingen av oljeprisen.

Unibet gir deg muligheten til tre ulike spill.

- Hva tror du oljeprisen er fredag 30. juni?

- Vil oljeprisen passere 100 dollar på et tidspunkt i 2006?

- Hva er oljeprisen ved utgangen av 2006?

Unibet venter at oljeprisen fortsatt kommer til å ligge over 65 dollar ved utgangen av juni, men usikkerheten i oljemarkedet gir likevel spillerne en god odds på 1,70. Spillere som venter at oljeprisen faller under 65 dollar får en odds på 2,05. Tror du oljeprisen kommer til å passere 100 dollar i år får du hele 8 i odds.

En haug med henvendelser
- Vi har fått en hel haug henvendelse om financial betting fra våre kunder, sier Thomas Udness til NA24 iMarkedet.

Unibet har planer om å utvide med flere mulige spill avhengig av hvor stor suksess og interesse oljeprisspillet får. Snart kan du også vedde på renten.

- Renten kommer til å nok være det neste, sier Udness til NA24 iMarkedet.

Markedssjefen for Norge sier også at det kan komme flere andre spill. Spillinteressen i Norge er stadig tiltagende, og allerede under forrige presidentvalg kunne man vedde på hvem som ble president.

Til neste år er det er valg i Norge igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere