RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Warren inn i Birdstep

Sist oppdatert:
WarrenWicklund, med profilerte Peter Warren i spissen, har kommet tungt inn på eiersiden i Birdstep Technology.

WarrenWicklunds Alpha-fond, som primært investerer i enkeltaksjer ved Oslo Børs, er nå den 20. største aksjonæren i Birdstep. En ny aksjonærutskrift viser at WarrenWicklund Alpha i forrige uke kjøpte 123.000 aksjer i Birdstep.

Aksjefondets inngangsverdi er ikke kjent, men aksjen omsettes i dag på Oslo Børs for 10.60 kroner. Det betyr at Alpha-fondet sitter på aksjer for rundt 2,3 millioner kroner i Birdstep.

Total forvaltningskapital for fondet er på rundt 90 millioner kroner.

Birdstep er kjent som en yngling blant kortsiktige aksjetradere på børsen. Bjørn Wicklund, som forvalter Alpha, ønsker ikke å gå inn på hva som ligger bak beslutningen om å satse på Birdstep.

- Vi investerer i selskaper vi har tro på. Utover det ønsker jeg ikke å kommenetere enkeltinvesteringer, sier Wicklund til TV 2 Nettavisen.

Wicklund er sammen med Peter Warren den største eieren i WarrenWicklund. I tillegg eier Møller-familien og Stein Erik Hagen en del av forvaltningsselskapet. WarrenWicklund har fire egne fond, inklusive Alpha, og forvalter i tillegg en del fond i samarbeid med andre finansaktører.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere