RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

WGI-topp sa nei til T5PC

Sist oppdatert:
WGI-millionær og tidligere politimann Mads Østvang ble tilbudt millionbeløp for å bli med i nettverksselskapet T5PC. Han takket nei.

– Det var aldri aktuelt for meg på grunn av den informasjonen jeg satt på om bakmennene og opplegget deres. Jeg anså ikke opplegget for å være seriøst. Jeg advarte også mange andre mot å bli med på T5PC, sier Mads Østvang fra Steigen til Avisa Nordland.

Østvang sitter i sin luksusbolig på 700 kvadratmeter i Spania og nyter et titalls millioner han skal ha tjent på internettspillet World Games International (WGI).

– Opplysningene om bakmennene i T5PC gjorde konseptet enda mindre interessant. Jeg ble oppringt mange ganger og tilbudt flere millioner for å bli med i T5PC, men betakket meg. Jeg synes det er tvilsomt når det gjøres forsøk på å kjøpe inn folk, og var overbevist om at jeg aldri ville se noe til pengene dersom jeg ble med. Hvorfor de ønsket meg med vet jeg ikke, men muligens var årsaken at det ville representere bra reklameverdi for T5PC fordi jeg hadde tjent store penger på WGI, sier Østvant til avisen.

WGI er trolig det største pyramidesystemet i Norge, angivelig med rund 220.000 medlemmer.

Lotteritilsynet mener markedsføring av WGI i Norge er et brudd på lotteriloven, og har tidligere gått til anmeldelser, som har resultert i forelegg til de involverte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere