RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wolden mistet flyet

Foto: Arne Lutro/TV 2 Nettavisen
Sist oppdatert:
Den bedragerisiktede T5PC-gründeren Jim Wolden skulle etter planen avhøres av Økokrim torsdag. Men han kom seg ikke på flyet, fordi han ikke rakk å kjøpe billetter.

Wolden har helt siden T5PC-konkursen levd på hemmelig adresse i Spania. Økokrim har latt ham fullføre ferien sin, men torsdag skulle 31-åringen inn til avhør for å forklare seg om sin rolle i det konkursrammede pyramideselskapet.

Men Wolden sier til TV 2 Nettavisen at han ikke kommer til Norge som planlagt onsdag kveld.

- Jeg har ikke rukket å bestille billetter, sier Wolden.

- Men, du kommer hjem?

- Ja, jeg kommer hjem. Det har hele tiden vært planen og jeg skal i avhør. Det ble bare noe krøll med billettene, sier Wolden.

Etter det Nettavisen kjenner til vil trolig avhøret av Wolden bli utsatt til fredag. Woldens advokat John Christian Elden sier til TV 2 Nettavisen at han forholder seg til at det blir avhør i løpet av torsdag som avtalt.

Økokrim har tidligere varslet at de går de vil sende ut en etterlsyning på Wolden dersom han ikke kommer til Norge denne uken.

Wolden har i et tidligere intervju med TV 2 Nettavisen sagt at han ikke har noe å skjule og at han vil samarbeide med politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere