Gå til sidens hovedinnhold

10 tegn som avslører henne

Er du usikker på om du skal tolke hennes oppførsel som interessert i deg, eller ikke? Vi gir deg ti hint du kan lete etter, og som avslører hennes tanker.

I et annet univers kan det kanskje hende at kvinnene er mer direkte, og går rett bort til den de er interessert i og sier:"Hei! Jeg synes du er veldig kjekk og jeg er svært interessert i deg!" Dette skjer dog ikke på vår planet. Det er riktig at noen kvinner er mer direkte enn andre, men de fleste av oss sender ut mer skjulte signaler.

Kanskje har du nettopp møtt en som du lurer på om er interessert i deg, eller kanskje gjør du det veldig snart. I så fall bør du få med deg tipsene til Nina Malkin, forfatter av boken «An Unlikely Cat Lady: Feral adventures in the Backyard Jungle», på hvordan du skal avsløre kvinnens handlinger og finne ut om hun er interessert i deg eller ikke.

Berøringens makt
Kroppsspråk sier en hel del, og da snakker vi ikke bare om det at en kvinne kaster på hodet og lar håret danse rundt det. Det å trekke på skuldrene, vise håndleddene, massere nakken eller ta på seg selv på en eller annen måte, er alle invitasjoner til en romanse. Forfatter av boken «Superflirt», Tracy Cox, utdyper dette og forklarer at vi tar på oss selv av to grunner. «Vi ønsker å trekke oppmerksomheten mot en del av kroppen, og vi ønsker å erte den personen som ser på», forklarer Cox. Får hun deg dermed til å føle deg litt het, kan du se på det som et stort grønt lys.

Har du lyst på en date?


Ungdommelige skøyerstreker
For mange føles flørting og dating som å være tilbake på ungdomsskolestadiet, og det er ikke uten grunn. Voksne kvinner kan virkelig oppføre seg barnslig når interessante menn er i nærheten. De fniser og rødmer, visker til venninnene med en hånd foran munnen, og noen ganger heves til og med stemmen med en hel oktav. «Slike synlige forandringer skjer fordi kvinnene ser for seg risikoene det innebærer å innlede et nytt forhold», sier Molly Barrow, forfatter av boken «Matchlines: A Revolutionary New Way of Looking at Relationships and Making the Right Choices in Love». Hun beroliger mennene videre med å hevde at etter hvert som nervøsiteten avtar - bedres oppførselen. Dermed kan du se på denne barnslige oppførselen som et stort kompliment.

Et raskt overblikk
Dersom en kvinne ser på deg i et triangelformet mønster, hvor hun starter med det ene øye, går ned til brystet, magen eller til og med enda lengre ned, for deretter å heve blikket til det andre øyet, kan du være sikker på at hun sjekker deg ut. «Studier i øyebevegelse viser at vi ser på forskjellige deler av motpartens kropp, avhengig av hvor attraktiv vi synes den andre personen er», sier Cox. «Når vi møter noe vi er interesserte i utvider denne triangelen seg, slik at vi får et bedre overblikk over personen», fortsetter hun.

Spansk inkvisisjon
Når en kvinne er interessert i deg vil hun grille deg som en stek. «Hun vil spørre deg om alt; jobben, barndommen, hva du liker og ikke liker etc.» sier Janice Hoffman, forfatter av «Relationship Rules». Og dersom hun spør om fremtiden, f.eks. hvor du ser deg selv om fem år, så undersøker hun om du er i modus for et forhold. Som regel plages menn av denne spørrerunden, og Hoffmans tips til dette er å stille like mange spørsmål tilbake. Hun mener kvinner elsker å svare på spørsmål, så lenge de ikke er for personlige.

Begrensede forstyrrelser
Noen ganger er det det hun ikke sier som forteller alt. «Dersom hun ikke avbryter deg når du snakker, er det et tegn på at din date har respekt for deg, og antakelig også det du sier», forklarer Hoffman. Følger hun dermed nøye med på det du forteller, er hun altså i din makt, og du kan være sikker på at hun er interessert.

Invasjon av territorium
Har hun flyttet drinken sin nærmere din? Hviler hun hånden sin på din side av bordet? Ja, da kan du regne med at hun legger an på deg. «Vi bruker hendene våre for å signalisere interesse, ved å flytte dem over i den andre personens personlige sfære», forklarer Cox. Dersom hun tukler med drinken sin, bestikket eller noe annet på bordet, er det ifølge Cox et enda bedre tegn. Dette betyr nemlig at det bygger seg opp nervøs energi inne i henne, og at hun har lyst til å ta på deg, men ikke helt klarer å få seg selv til å gjøre nettopp dette.

Uskyldige fornærmelser
Sarkastiske bemerkninger som «Hvem sa det var fint å bære skjærfet slik», eller «Så du tror du er smart, eller?», kan virke som om hun ikke er så veldig interessert, men ikke la deg lure. Så lenge de er levert med en humoristisk undertone, kan du se på det som en form for flørting. Under den sarkastiske overflaten, er hun nemlig egentlig veldig imponert over deg.

Stadige toilettebesøk
Dersom din date ganske ofte unnskylder seg for å rette på sminken eller håret, må du ikke tolke det dit hen at hun er fryktelig forfengelig. Det betyr heller ikke at hun ikke er interessert i å snakke med deg, og går ut for å få tiden til å gå. Barrow forklarer at det at hun er opptatt av utseende sitt, og spesielt mye akkurat sammen med deg, bare betyr at hun vil være fin for deg.

Oppfølging av temaer
Dersom daten din spør deg om hvordan det har gått, vedr. ting dere snakket om ved forrige møte, er det sikre tegn på at hun er interessert. Spørsmål som «Hvordan gikk møtet med sjefen», og «Hvordan står det til med onkelen din» er tegn på at hun har fulgt med på det du fortalte og tenkt på det. Det betyr igjen at hun interesserer seg for deg og det som skjer i livet ditt.

Kontakt og berøring
Selv om det er for tidlig for det første kysset, kan en kvinne finne mange andre måter å berøre på, og dermed vise sin interesse. Hun kan slå deg på kneet når hun ler over noe morsomt du har sagt, rette på kragen på skjorten din, eller børste vekk noe fra jakken din. «Alle disse små berøringene», sier Hoffman, «er tegn på at hun ønsker å bygge tillit og at hun bryr seg om deg».

Søk etter en partner på Norges største datingsted - Match!

Slik ble de kjærester

Det beste sjekketrikset

Slik lyver menn om sex

Spør en spådame om hjelp!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken