Gå til sidens hovedinnhold

100.000 under takst

Det har tatt flere måneder å få solgt minikåken i Sporveisgata i Oslo. Nå er den solgt under takst. Se alle bildene her.

Med en prisantydning på 460.000 kroner og fellesgjeld på 795.772 kroner var den opprinnelige kvadratmeterprisen på utrolige 83.713 kroner for den 15 kvadratmeter store leiligheten på Majorstua.

Se bildene nederst i saken.

Fornøyde
Senere ble prisantydningen justert ned til 390.000 kroner. Denne uken ble «Living in a box»-leiligheten solgt for 360.000 kroner. 100.000 kroner under den opprinnelige prisantydningen.

Leiligheten ligger i en nyrenovert bygård fra 2003 og har naturlig nok sovehems og rimelig god takhøyde (3,25 m).

- Jeg kan bekrefte at den er solgt for 360.000 kroner. Både kjøper og selger er fornøyd, opplyser eiendomsmegler Henning Tallakstad til Nettavisen.

I prospektet ble leiligheten beskrevet som ideell for studenter, pendlere og førstegangskjøpere.

«Høy fellesgjeld - Hva så ?»
Det er spesielt to boliger som har blitt hyppig omtalt i Sporveisgata 35 den siste tiden. I tillegg til den som er solgt er det i tillegg en 14 kvadratmeter stor leilighet i samme bygget som du må ut med ikke mindre enn 91.000 kroner per kvadratmeter for å skaffe deg. Begge studioleilighetene har ligget ute for salg siden november i fjor.

10.januar sa eiendomsmegler Marianne Dåsnes følgende til Nettavisen:

- Det har tatt lang tid med denne leiligheten, men det handler jo om å finne riktig kjøper. Nå er planen å få lagt den ut på nytt slik at den havner på nytt på toppen (på finn.no journ.anm), sa Dåsnes til Nettavisen.

Nå er tittelen på prospektet forandret til «Høy fellesgjeld - Hva så?». Leiligheten er fortsatt ikke solgt.

Les flere eiendomssaker her

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis