RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Utrolig skjønnhet. Fantastiske spill. Skremmende bilder. Morsomme videoer. Nettet er en utømmelig kilde for god underholdning.

Vi har for lengst forstått at vi ikke lenger lever i en verden der et bilde ikke kan lyve, men hvis du tar en titt på denne videoen der en modell blir fikset «litt» på, kan man begynne å lure på hvor mye av det vi ser i blader og reklame som faktisk er reelt.

Avhengighetsdannende bilspill
Glem Need For Speed. Glem Trackmania. Glem Gotham Racing. Glem Motorstorm. Glem GT. Hvis du skal ha et virkelig utfordrende, morsomt og ikke minst fantastisk bilspill, da skal du ikke lete lenger enn her.

Hvis du er litt småredd for edderkopper, da er ikke dette et bilde du har lyst til å se.

Ubeskrivelig vakkert
Det er ikke ofte jeg føler ro i sjelen av å se en kortfilm, men dette intet mindre en visuell poesi på sitt aller,a ller beste.

Nordmenn er nærmest fanatisk opptatt av vær, og når man ser hvor fantastisk vakkert vær kan være, så er det ikke så rart.

Dagens største utfordring
Hvis du er ute etter et vanvittig frustrende spill, eller egentlig bare litt logisk hjernetrim, da skal du prøve SuPuzzle. Du har tre hus som trenger vann, strøm og varme, og du skal trekke streker fra alle husene til alle de tre nødvendighetene - uten å krysse linjene. Du blir fort sittende en stund.

Det er alltid forfriskende å kjøre motorsykkel på en måte som du aldri i verden hadde klart i virkeligheten.

Er din bestemor slik?
Du skulle kanskje ikke tro at Nintendo Wii var en konsoll for den eldre garde, men denne bestemoren har beholdt ungdommen i seg - og definitivt et farerikt språk.

Tror du på tilfeldigheter? Her er en samling med noen av verdens mer påfallende tilfeldigheter. Kan dette stemme?

Utenfor fatteevne
Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har vært den som har fulgt mest med på sportsakrobatikk, men i denne videon er det samlet noen helt utrolige øyeblikk som jeg ikke i min villeste fantasi hadde vært mulig.

Det forfriskende bildet i toppen av saken er hentet fra en samling av "dagens bilder" fra en litt forskrudd side.

Dagens morsomste?
Hvis du er klar for litt politisk ukorrekt kost, og ikke er av den sensitive typen, så kommer du definitivt til å synes at dette er dagens morsomste lenke.

Og når vi først er inne på litt politisk ukorrekte ting, så havner nok denne formen for bakekunst ganske høyt opp på listen over ting som ikke er sosialt akseptert.

Jeg lover, denne videoen er ikke helt hva du tror den er fra første øyeblikk. Det kan være verdt å følge med noen sekunder.

Det er viktig å høre på litt annen musikk enn det du hører på til vanlig, og jeg tipper at ingen med hodet skrudd på rett vei hører på musikken under til vanlig.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere