RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pokerdansen er over for Kristian

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Både Egil Drillo Olsen og Kristian Ødegård røk ut av poker-NM lørdag kveld.

GÖTEBORG (Nettavisen): Av de 400 spillerne som startet i poker-NM på Casino Cosmopol i Göteborg torsdag, var det ved 16-tiden lørdag bare 85 spillere igjen.

Blant dem fantes både tidligere landslagssjef Egil Drillo Olsen og Kristian Ødegård fra TV 2-prgrammene Påskenøtter og Skal vi danse.

TV 2 Sumo: Poker-NM på web-TV


De to kjendisene hadde imidlertid lite sjetonger sammenliknet med gjennomsnittet blant spillerne.

- Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror jeg har ca 15.000 igjen, sa Drillo til Nettavisen.

Ødegård hadde omtrent det samme, mens gjennomsnittet lå på 47.000. Blindene var på 1000/2000, så de to kjendisene måtte virkelig sette inn et ekstra gir for å unngå å bli spist opp av blindene.

Ved 16.30-tiden røk Ødegård ut, og drøyt to timer senere var det Drillos tur til å forlate den grønne filten. Han endte på 66. plass, en god prestasjon for en person som ikke har spilt Texas Hold'Em mer enn noen få uker.

- Jeg synes det var kjempegøy, sier Ødegård til Nettavisen.

- Jeg var oppe i 42 000 sjetonger. Men så tapte jeg mye på en hånd hvor jeg hadde damepar, og havnet all in før floppen mot to andre.

- Han ene hadde også damepar og han andre hadde kongepar, legger han til.

Pokerproffen Jan-Olav Sjåvik lå lenge helt i toppen, men tapte nylig en pott på hele 110.000 – uten at hånden gikk til showdown. Sjåvik må med andre ord ha følt at han var slått og kastet hånden sin. Et ganske kjedelig valg å ta i en slik monsterpott. Han sitter nå med ca 40.000 i sjetonger.

Andreas Høivold, som vant EPT-turneringen i Dortmund for to måneder siden, spiller på ca 60.000.

Da dag to begynte klokken 14 i dag, var det 129 spillere igjen. I løpet av kvelden skal man spille ned til to bord. Turneringen avgjøres søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere