RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Etter å ha surfet rundt på nettet i noen år, blir det mer og mer åpenbart at vi lever i en syk verden.

Vi har ved et par tidligere anledninger lenket til såkalte Tower Defence-spill der det er om å gjøre å sette opp kanoner på strategisk korrekte steder for å vinne. Dette har åpenbart tatt verden med storm, for nå dukker de opp på rekke og rad. Sist ut er Antbuster.

De styggeste frisyrene
Det finnes kåringer for det meste her i verden, og nå har det kommet til den andre årlige utdelingen av priser for de dårligste hårfrisyrene på MySpace.

Jeg kom over denne svært spesielle musikkvideoen som rett og slett er laget med en haug med terninger. Det er ganske imponerende å se hva man kan få til med noe så enkelt som terninger. Og denne videoen fikk meg naturligvis til å tenke på min favoritt RISK-klone der du skal ta over verden ved hjelp av en lang rekke terninger.

Tyggis kan være vakkert
Vi vet alle at det under pulter på ungdomsskoler finnes uante mengder med udelikat tyggegummi som det nærmest er umulig å fjerne. Men det er utrolig nok noen som synes brukt tyggegummi er så vakkert at det kan bli kunst.

Det begynner å bli lenge siden Katrina slo inn over kysten i USA, men den vanvittige ødeleggelsen som fulgte er det vanskelig å beskrive på noen annen måte enn disse bildene.

Drømmetelefonselgere
At telefonselgere kan være pågående er noe vi alle har fått oppleve, men av og til kan det gå veldig, veldig, veldig langt.

Hvis du tar en titt langt nedover listen med tidligere artikler vi har skrevet av denne typen, så vil du finne en som heter «Hopp for meningsløsheten». Det er egentlig et ganske fascinerende spill der du ved litt dyktighet kan hoppe usedvanlig høyt og få masse poeng. Nå har det dukket opp en klone av dette spillet - og man blir umiddelbart hektet - selv om det kanskje mangler noe.

Handling i voksenfilm
Voksenfilmer har fått et dårlig rykte på seg for å ha litt tynn handling, men nå er det noen som har satt seg ned og bevist at det kan være verdt å se på denne typen filmer bare for handlingens sin del.

Husker du gode gamle Street Fighter? Forestill deg mer eller mindre det samme spillet, men personer som Jesus, Satan og Moses i hovedrollene. Da har du dette spillet.

Slik skal du ikke sende flatskjermen
Etter hvert som flatskjermer blir stadig større, har du tenkt på hvordan du vil sende din tilbake til butikken hvis den trenger reparasjon? Et godt tips er å ikke gjøre det sånn.

Her er enda et "dette er ganske lett, men det blir vanskeligere - hvor lenge klarer du å holde ut"-spill.

Er det en ufo eller helikopter?
Et helikopter holder seg oppe i luften ved hjelp av roterende rotorblader som presser luft nedover. Men hva i himmelens navn er det som holder dette helikopteret oppe?

Forrige uke hadde vi lenke til en video med tilbakestående små dyr, og det er åpenbart noen som har blitt inspirert av den typen humor. Dette er ganske sært når sant skal sies..

Hvem er den deiligste?
En ivrig leser av denne artikkelserien pleier å komme med forslag nærmest hver uke, men nå for tiden har han skapt seg et stort problem: Hvem er den beste dama av Jessica Alba og Adriana Lima? Han sendte meg et par videoer som skulle gjøre at jeg kunne avgjøre det for ham, men noe klart svar er det vrient å komme med. Kanskje du klarer det?

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildeserien med alt fra svært pinelige øyeblikk, til busser du aldri hadde trodd du noen gang ville få se og underfundige hendelser.

Dangerously Sexy and Promiscuous
Det dukker til stadig opp nye merkelige nettfenomener. Det har en stund blant annet vært svært populært å lage falske filmtrailere til kjente filmer for å få filmene til å fremstå som noe helt annet enn de egentlig er. Et annet spennende, enn om noe mindre utbredt fenomen, er å lage spesielle mix-musikkvideoer, der forskjellige artister og sanger samles sammen i en eneste stor musikkorgie - og det fungerer.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere