RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Her er en del morsomheter vi har plukket opp i løpet av uken.

Uken er straks over, og mange av oss har tatt sommerferie allerede. Sommer inneholder gjerne strandbesøk og offentlige toaletter. De merkeligste toalettene i verden finner du her.

Om sommeren tas det masse bilder. Hvor rutinert man enn er, er det alltid noen uvedkommende som klarer å snike seg med på bildene dine. Her kan du se god eksempler.

Gjør ferien deg slapp og sløv? Hold hjernen i gang - prøv denne hjernetrimmen!

Dette er faktisk et ganske morsomt spill. Du skal holde deg unna de røde feltene, og føre pilen i mål. Krever dyp konsentrasjon!

Denne bloggen er fin hvis du kjeder deg, og rett og slett bare vil stirre tomt på noe underholdende. Dette er optiske illusjoner , ta en titt!

Idol starter snart i Norge igjen, og det er ingen tvil om at de dårligste sangerne ofte får mest oppmerksomhet. Her er en av de verste deltakerene i American Idol. Og enda en - for moro skyld.

Har du god hukommelse? Garantert ikke så god som du trodde. Her trenger du nemlig klisterhjerne og ikke minst godt fargesyn!

Har du noen gang ønsket du var et dyr? Her kan du teste hvilket dyr du minner mest om , på grunnlag av personligheten din. Du kan nok ikke ende opp som en av disse dyrene, men det hadde vært utrolig morsomt hvis disse fabelaktige dyrene fantes!

Denne videosnutten er faktisk bare noen sekunder lang, men den ligger på topp på YouTube og har blitt sett over 150 000 ganger på to dager! Ta en titt på det dramatiske dyret...

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere