RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjöhage klar for Brann

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Svenske Joakim Sjöhage (20) er Branns nye spiss. Helge Haugen går til Tromsø.

(iBergen.no) 20-åringen som i dag spiller for topplaget Elfsborg i Allsvenskan, ble presentert som Branns nye spiss i ettermiddag. Den raske svensken spilte mange kamper for Elfsborg i fjorårssesongen, men har i år hatt konkurransen med fire andre angripere om én spissplass og slitt benken.

Stor interesse
Flere klubber i Danmark og Sverige var også på jakt etter svensken, men han valgte til slutt Brann.

Sjöhage hadde ett og et halvt år igjen av avtalen med Elfsborg. Spilleren blir 21 år 27. september. Siden 2004 har Sjöhage spilt 57 kamper for Elfsborg og scoret 10 mål.

20-åringen var på Stadion søndag da Brann slo Tromsø og lot seg imponere.

- En fin Stadion og et godt lag. Det er litt engelsk stil over dette, og jeg håper virkelig jeg får komme hit og spille, fortalte han til brann.no etter kampen.

- Det er en ung og lovende spiss som vi har fulgt over tid. Han hadde en god sesong i 2005 og vi har vist interesse, sa sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no tirsdag.

Sjöhage er klar for spill til neste kamp og har skrevet under en kontrakt som binder ham til Brann ut 2010.

Haugen drar, Martin blir
I dag ble det også klart at Helge Haugen går til Tromsø. Haugen har vært en trofast sliter for Brann og står bokført med 129 obligatoriske kamper for rødtrøyene. I fjor var han en viktig bidragsyter til at Brann kjempet om gullet til de siste serierundene, men i år har han ikke fått tillit av Mons Ivar Mjelde.

Haugen hadde kontrakt med Brann ut 2010, men har nå skrevet under en kontrakt som binder ham til Tromsø ut den tilsvarende perioden.

Det mest gledelige for alle Brann-fans; Martin Andresen blir i Brann ut sesongen. I et møte med sportslig leder i klubben har kapteinen gjort det klart at han ikke vil forlate klubben i dette overgangsvinduet. Hva som skjer når sesongen er slutt og Andresen blir Bosman-spiller, sier ikke Bruun-Hanssen noe om.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere