RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Utrolig sang, vakre damer og spennende spill. Alt finner du her.

Av og til dukker det opp sykt vanskelige og korte ferdighetsspill som bare er så avhengighetsdannende at nesten hele arbeidsdagen fort kan forsvinne. Dette nettspillet er muligens kongen i denne kategorien.

Gratis tv-serier
Synes du en del tv-programmer blir for lange, men du liker damene? MySpace har startet opp en egen underseksjon som de kaller MinisodeNetwork, som er en videotjeneste der du kan se en rekke klassiske tv-serier i en kraftig forkortet utgave. På den måten får du bare med deg alle høydepunktene, og ikke alt uteomtullet. Nettstedet tilbyr blant annet Pamela Andersons V.I.P.-serie, Ricky Lake og Starsky & Hutch.

Nikola Tesla elsket å eksperimentere med elektrisitet, og har dannet grunnlaget for mye av det vi i dag vet om hvordan strøm fungerer. Nå har folk eksperimentert videre på hans eksperimenter, og det finnes i dag såkalte «tesla coil»-enheter som kan spille musikk utelukkende basert på svært høye spenninger. Det vil nok neppe ta over for høyttalerne med det første.

Hjernetrim på høyt nivå
PLANned er langt på vei det motsatte av det forrige nettspillet. Her handler det om å utvide firkanter, opp til tre ganger, slik at alle firkantene lenkes sammen. Det krever intens tenking, og ofte mange feilsteg. Men avhengighetsdannende kan vi garantere at det er.

Du kan ikke si at du har hatt et flott liv før du har opplevd minst halvparten av disse naturlige, men delvis sjeldne fenomenene.

Til tross for at det nå er sommer, så kan det være greit å passe litt på hva man driver med i varmen. Bare se her.

Lek med kjemi
Vi har vært inne på noe lignende tidligere, men når Jay Leno og Las Vegas-skuespiller Josh Duhamel får oppleve det morsomme med hexafluorid, langt på vei det stikk motsatte av helium, da må vi jo poste det.

Sommeren er tiden da man skal gå på fornøyelsesparker, men etter å ha sett dette klippet er kanskje ikke «fornøyelse» det første ordet jeg tenker på. «Livredd» er nok mer passende.

Vi har lenket til spillet Bloons i forskjellige versjoner tidligere, og nå har det også dukket opp brukergenererte baner til dette fantastiske spillet.

Simpsons i virkeligheten
Simpsons er straks klar på norske kinoer, og der vil du helt sikkert få se den etter hvert så berømte Kwik-E-Mart-butikken til Apu. Men visste du at denne finnes i virkeligheten?

Husker du gode, gamle Super Mario? Nå har du mulighet til å spille et ikke alt for ulikt spill i multiplayer over internett.

Akvarium i en kondom
Akvarium er en flott innretning, men det krever så mye jobb - og ikke er det billig heller. Så hvorfor ikke bytte ut et glassakvarium med en kondom? Nei, det var ingen skrivefeil...

Vi avslutter med et helt fantastisk videoklipp fra den britiske talenkonkurransen Britain's Got Talent, der hvem som helst kan komme og vise frem sitt talent for både dommere og publikum. De hadde ingen anelse om hva som kom til å møte dem når denne mannen, som til daglig jobbet i en biltelefon-butikk, gikk på scenene.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere