RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jente (5) drept av rottweiler

Sist oppdatert:
Den fem år gamle jenta ble funnet død i naboens hage.

Hendelsen skjedde torsdag i den amerikanske byen Clem i delstaten Georgia. Tiffany Pauley, som led av Downs syndrom, befant seg i en hage 200 metter fra sitt eget hjem da den grusomme hendelsen inntraff, skriver Atlanta Journal Constitution.

Femåringen skal angivelig ha stått opp før sin mor og to eldre søsken og deretter vandret ut av huset på egen hånd. Hun endte opp i hagen til Robert Turner, som har fem hunder lenket fast i hagen. En av hundene er av typen rottweiler.

Funnet død i naboens hage
Moren til Tiffany våknet opp på formiddagen og oppdaget at lille Tiffany var sporløst forsvunnet. Det ble satt i gang en omfattende leteaksjon, og etter halvannen time ble femåringen funnet av Robert Turner i hagen. Der lå Tiffany lemlestet på bakken etter det fatale møtet med rottweileren Foxie (10).

Har egne barn
Turner fortalte til politiet at han aldri har opplevd noen problemer tilknyttet hundene. Han har selv fire barn på 11, sju og tre år, og en baby på åtte måneder.

- De leker alltid med hundene og har aldri blitt skadet, sa Turner. Turner får støtte fra sin egen mor Patricia Cook.

- Hundene har alltid lekt i hagen og han tar godt vare på dem. Det er ikke noe skummelt med verken Robert eller hundene, sa Cook til avisen.

En av politiets teorier er at rottweileren gikk amok da den oppdaget lukten av en annen hund på lille Tiffany. Tiffany og familien har nemlig en liten puddel. Politiet har beslaglagt rottweileren og to av de andre hundene til Turner, mens han fikk lov til å beholde de to andre hundene så lenge de oppholder seg i bur.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere