RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Internett har brutt sammen

Denne saken, og mye mer, har vi funnet på internett denne uken.

I over et år har vi kalt denne ukentlige artikkelen «Se hva vi fant på internett», men når vi kom over denne saken så var det klart at vi måtte gi den et annet navn, om bare for en uke. Denne litt nerdete videoen kan nemlig rapportere om at hele internett har brutt sammen. I den forbindelse skal all informasjon ha blitt slettet fra nettet, og ingen backup finnes... det er skummelt!

Det er mye styr om spilleautomater for tiden, og da er det på sin plass å trekke frem en spilleautomat som viser hvor vanedannende det hele blir. På en finsk nettside kan du nå nemlig spille kronespill av den typen du husker da du var liten. Ryktene skal ha det til at det faktisk avholdes verdensmesterskap i dette spillet.

Vi lever i en stressende verden med mye jobbpress, skilsmisser, utroskap og andre ting som kan få livet til å føles vanskelig. En japansk mann med litt problemer med kjærligheten har funnet den perfekte løsningen. Han har over 100 sexdukker i stedet for en kjæreste.

Det er lenge siden vi har trukket frem et skikkelig pek-og-klikk-spill hvor du virkelig må lete og tenke litt, og da må Covert Front vært det perfekte utgangspunktet for litt frustrasjon.

Vi har gang på gang sett på forskjellige nettaviser og aviser at reklame er plassert litt uheldig i forhold til en del saker. Her er en lang rekke eksempler på reklame som definitivt ikke burde vært der - og ikke bare på nett.

Det er laget mange former for kampspill opp gjennom årene, men jeg kan ikke huske å ha sett noen spill som ha vært i nærheten av å være som dette.

Vi har aller sett den berømte hat-siden for Mac, som fremhever alt det håpløse med denne plattformen, som stadig flere forelsker seg i. Nå har det dukket opp en svært lik løsning for iPhone, som fremhever de negative sidene på den samme måten.

«Sosiale nettsteder» dukker opp over alt for tiden, og mye av det er bare humbug, men av og til dukker det opp tjenester som faktisk er ganske gode. Denne siden har for eksempel spesialisert seg på rangering og deling av bilder som er spesialtilpasset for å fungere som bakgrunnsbilder på pc-en din. Wikipedia har faktisk også en egen side med anbefalte bakgrunnsbilder.

Men hvis du egentlig ikke bryr deg om at du skal ha bildene som bakgrunn, men bare vil se utrolig vakre bilder, da kan du se på denne nettsiden.

Jeg gjorde en stor feil med å se dette videoklippet før jeg skulle spise lunsj, det var ingen god idé, men her kan du i alle fall se hva skjer skjer med mat fra McDonald's når det får stå en stund. Det er mannen bak «Supersize me» som har laget klippet, men jeg tviler i grunn på at McDonald's er noe spesielle i denne sammenhengen.

Hvem har sagt at kristendom og religion bare er godhet? Dette videoklippet viser religionstilbedelse som kanskje ikke er av den sunneste typen - spritet opp med svært tung rock som passer svært godt inn.

Nå som det kan se ut til å bli brukbart vær i en dag eller to på Østlandet, så er det kanskje på tide å spise litt is? Her kan du få inspirasjon til 101 spesielle is-smaker som du ikke får så lett tilgang til her i landet.

Vi har tidligere vist frem vinneren av Britain's got talent, som var en mann som virkelig overrasket når han åpnet munnen. Det samme konseptet går i USA, og der har det dukket opp en gjeng som du bare tenker «å nei, ikke flere idioter» når kommer frem på scenen - men så begynner de å synge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere