RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sæternes nektet å spille for Brann

Sist oppdatert:
I kampen mellom Brann og Tromsø fikk Sæternes beskjed om å gjøre seg klar for å komme innpå. Spissen slo seg vrang og forsvant ut Stadion-porten.

(iBergen.no): Bengt Sæternes sin Brann-sorti ser ut til å bli tristere enn først antatt for bergenspublikummet. Spilleren har uttalt i media at han ikke forlot Brann på grunn av pengene, men uten å antyde noe annet.

Nektet å bytte inn
I media er det blitt spekulert i at han ikke hadde tillit til trener Mons Ivar Mjelde og spilleren ønsket seg vekk fra klubben. Det siste har sportslig leder Roald Bruun-Hanssen bekreftet.

I siste kamp før sommerferien viste Sæternes med tydelighet at han hadde fått nok av Brann. Etter å ha blitt bedt om å varme opp av Mjelde og gjøre seg klar til å komme innpå i det 75. minutt hevdet Sæternes at han hadde blitt skadet, får iBergen.no opplyst fra forskjellig hold.

Skaden viste seg ikke å være realitet, får iBergen.no opplyst fra svært informert hold i klubben.

- Mens resten av laget kjempet tappert for poengene nektet Sæternes å spille, forteller en av kildene iBergen.no har snakket med.

Hva mener du om Sæternes' avgang fra Brann? Si hva du mener i kommentarfeltet nederst i saken.

- Ønsket å dra
Sportslig leder Roald Bruun-Hanssen vil verken bekrefte eller avkrefte opplysningene og sier følgende til iBergen. no:

- Vi har sagt det vi ønsker å si i forhold til Bengt. Han er nå i Odense etter at han selv ønsket å dra og vi ønsker ham lykke til.

Heller ikke Mjelde ønsker å si stort om episoden og etter en kort tenkepause sier han:

- Jeg tror vi skal konsentrere oss om det vi kan gjøre noe med. Nå er Bengt i Odense og vi fokuserer på kampen torsdag (UEFA-cup mot walisiske Carmarthen), sier Mjelde til iBergen.no.

Prioriterte Winters
Etter de opplysningene iBergen.no har fått, var også Sæternes skuffet over ikke å få starte en kamp som han anså ville passe for ham. På treningene i forkant av seriekampen kunne formasjonstreningen tyde på at det var nettopp Sæternes som skulle starte. I stedet ble Robbie Winters foretrukket.

Sæternes har ikke svart på iBergen. nos henvendelser.

Fra enkelte i spillergruppen blir iBergen.no fortalt at oppførselen til Sæternes var overraskende og lite profesjonell.

Det er også kjent at samtidig som Brann annonserte at Sæternes skulle bli i klubben ut sesongen forhandlet han og fikk i stand en overgang til danske Odense.

KOMMENTAR:
Svikeren Sæternes

LES OGSÅ:
Davy frykter turbulent Brann-høst
Kan forsvinne denne uken

Hva mener du om Sæternes' avgang fra Brann? Si hva du mener i kommentarfeltet under.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere