RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Fishki)
Mange geniale nettspill, flotte bilder og utrolige videoer er stikkord denne uka.

Vi blir aldri lei av gode nettspill, og dagens nettspilljuvel er utvilsomt dette spillet hvor målet enkelt og greit er å skyte en rakett fra A til B. Høres kjedelig ut sa du? Legg så til at du må forholde deg til en rekke punkter med svært kraftig gravitasjon, og det hele blir langt mer interessant.

Internett er sykt
Denne nettsiden er i grunn et lite dykk i internetthistorien, og går tilbake til én manns syke tanker og humor på en tid der rene hjemmesider var det kuleste man kunne ha.

Kunden har alltid rett heter det, men hva i himmelens navn skal du gjøre når en kunde nekter å ta et hint, og står på sitt, samme hvor mye han blir fortalt hva som er korrekt?

Fantastisk smiley-skyting
Vi skrev i første innlegg i denne artikkelen at vi hadde funnet dagens utvilsomme juvel. Det er kanskje sant hvis vi ser på hvor mye du må tenke, men Smiley Wars er definitivt det mest underholdende spillet vi har spilt på månedsvis.

For et par uker siden hadde vi lenke til en nettside med de ti dummeste tyvene. Denne gangen er det en enda bedre historie. En mann kom inn i en butikk og skulle rane med kniv. Uheldigvis for raneren så hadde eieren av butikken svart belte i ikke mindre enn seks kampsporter. Video fra møte finnes heldigvis.

Et liv på et ark
Opp gjennom årene er det ikke unormalt at man har kontakt med en god del personer av det motsatte kjønn. Noen husker man, og noen vil man trolig helst glemme. Men dette prosjektet er kanskje det mest geniale/meningsløse jeg har sett. En mann har satt opp en skjematisk oversikt over alle damene han har hatt kontakt med de siste årene, og puttet på symboler for alle tenkelige og utenkelige hendelser. Litt av en ting å dele på internett...

Hvis en bor i USA eller England så bør en forstå at det å prøve å kjøre fra politiet i de aller, aller fleste tilfeller er fryktelig dumt. Denne mannen er mer desperat enn noen andre jeg har sett, og han kan være svært glad for at han ikke hadde politi etter seg som hadde pistoler.

Konsentrasjon og dyktighet
Vi har flere ganger tidligere linket til nettspill der målet er å holde seg unna ting som kommer flygende inn i en liten boks. Normalt sett styrer man en liten prikk med musa, men i dette nettspillet kreves det litt mer koordinasjon: Du skal nemlig styre to prikker i to forskjellige bokser samtidig, én med musa og én med tastaturet.

Det finnes mange tjenester på nett hvor du kan se på flotte bilder, men det finnes ingen som er mer elegante enn denne.

Knus byen
Har du noen gang tenkt på hvordan det ville være å gå rundt i en by som et kjempemonster og ha som oppgave å ødelegge mest mulig? Her får du muligheten.

Bildet fra toppen av denne saken er som vanlig hentet fra en heller sprø bildeserie.

Hva er det som skjer?
Jo da, vi har sett det mange ganger før, alstå at folk blir saget over, men klarer seg flott likevel ved hjelp av et eller annet magisk triks. Men har du noen gang sett det bli gjort uten en boks eller lignende? Gjør deg klar for å ikke forstå noe som helst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere