RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full støtte til Andersen

Foto: Arild J. Waagbø
Sist oppdatert:
- Dag Terje Andersen har gjort en formidabel innsats i denne saken, sa statsminister Jens Stoltenberg under mandagens pressekonferanse.

- Dag Terje Andersen har gjort en formidabel innsats for å komme opsjonene til livs. Ingen norsk statsråd har gjort mer enn han i denne saken, sa Statsminister Jens Stoltenberg under pressekonferansen i Arbeiderpartiets hus, mandag kveld. Dette er Stoltenbergs første offisielle kommentar til saken.

- Andersen har gjort det viktigste, nemlig sørget for et lovverk som gjør at vi unngår slike godtgjørelser. Nå må de vedtatte opsjonsordningene gjennomføres på en billigst mulig måte, sa Stoltenberg.

Stoltenberg forteller også om Arbeiderpartiets forsøk på lovendring ved sin forrige periode, for å hindre denne form for opsjoner.

- Det jeg kan si om dette er at Arbeiderpartiet har gjennom flere år ment at opsjoner er en svært dårlig, urimelig og vilkårlig form for godtgjørelse. Det gir altfor store og urimelige godtgjørelser til ledere., forklarte Stoltenberg til forsamlingen.

Spørsmålet om Eivind Reiten også burde gå, ble unngått av både Stoltenberg og Andersen.

- Det er umulig å si noe mer om det som pågår i bedriftsforsamlingen. Vi har ikke noe å tilføye utover dette, uttalte Andersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere