RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Mario driver sexundervisning og dokker synger bedre enn stjernene.

Vi startet denne uka litt tidlig med en smakebit på morsomme nettvideoer på torsdag kveld, hvor vi trakk frem to helt geniale falske filmtrailere.

Ball Revamped har blitt en stor nettspillsuksess, og nå har den kommet i femte generasjon. Bedre enn noen gang.

Ekte eller falsk, her er en seksualundervisningsvideo som presenteres av Nintendo-figurene Mario og Luigi. Underholdene undervisning.

Når bilen din er så møkkete at den kan omdannes til et kunstverk blir du stående overfor et dilemma: Skal du vaske bilen, eller beholde kunstverket?

Denne artikkelserien begynte, som vi har påpekt en del ganger tidligere, med en rekke artikler med totalt meningsløse ting vi fant på internett. Dette er nok et eksempel.

Hva skjer når du setter sammen nesten 1000 polaroidbilder til en eneste stor animasjon? Resultatet kan du se her.

Tetris har blitt kanskje tidenes største spillsuksess, selv om det ikke kan konkurrere med dagens store titler når det kommer til omsetning. Men nå har russerne laget en ny utgave av Tetris der du skal plassere europeiske land. Det er vanskeligere enn du skulle tro.

Redneck, eller rett og slett bondeknøl, er et ganske godt innarbeidet uttrykk i både Norge og USA, og denne nettsiden har samlet de beste bildene som forklarer hva det egentlig er for noe.

Det er ikke så ofte jeg blir imponert over folk som spiller munnspill, men Frederic Yonnet vet virkelig hva han driver med.

Om du har en DVD-brenner til overs, og har lyst til å lage deg din egen superlaser, så skal det ifølge denne videoen være en ganske enkel oppgave. Bare pass på å aldri sikte på noen i ansiktet....

Denne mannen var helt overbevist om at han kom til å vinne, men vi har et uttrykk som heter «hovmod står for fall».

Bildet fra toppen av saken er hentet fra en nettside som har samlet en rekke bilder som garantert får deg til å le - eller skrike.

Vi avslutter med en liten spesialrunde til ære for Terry Fator, som for tiden er med i America's Got Talent. Han er en imitator, sanger og en fantastisk buksanger. Han har rett og slett en serie med underholdningsummere som neppe overgås av noen. Du kan se ham sammen med sin skilpadde når han synger What a Wonderful World, eller du kan se ham synge Unforgettable i en helt uforglemmelig versjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere