RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Gjør deg klar for en ny dose fredagsmoro.

Biler som kjører på to hjul er ganske imponerende, og i denne videoen er det en mann som forsøker å sette verdensrekord på to hjul. Anbefaler på det sterkeste å se den helt til slutten.

Av og til dukker det opp spill som gjør at arbeidsdagen blir mye mindre effektiv, og Shield Defense er det spillet som har gått mest utover min effektivitet siden jeg for første gang oppdaget TD-spillene.

Vi har alle hørt om historien om Noahs ark, og særlig i disse tider med filmen Evan Almighty rullende på norske kinoer. Men er du egentlig klar over hvor mye rare dyr som måtte kommet seg på dette skipet om historien faktisk skulle være sann? Se listen over verdens 25 kanskje rareste dyr.

Google Maps kan brukes til så mangt, og på denne nettsiden har de laget en sanntids oversikt over hvor det til enhver tid er soloppgang og solnedgang. Jeg er riktignok ikke helt sikker på nøyaktig nytten.

Renault er veldig fornøyd med sine gode resultater i kollisjonstester, og har derfor laget denne meget spesielle reklamen.

Og når vi først er inne på Google Maps: Her er en tjeneste som gir deg oversikten over hvor verdens ti best betalte kvinner og menn har bosatt seg i verden.

Dette er et litt annerledes plattformspill der målet er å klatre så lang toppover som overhode mulig. Utfordringen ligger i at du ikke aner hva som kommer til å være en fornuftig vei - og hva som bare vil knuse deg.

Nettet har en del klassiske nettsider som alle har kost seg med på et eller annet tidspunkt. To av de virkelig store klassikerne er UglyPeople.com og UglyDress.com. Innholdet er nøyaktig det du tror det er: Her kan du få en god latter av ting som kanskje ikke hadde kommet helt på toppen i en mote- eller skjønnhetskonkurranse.

Alle som på en eller annen måte har jobbet med kundebehandling har opplevd at det ikke er alle som er like enkle å forholde seg til. «Customers Suck!» er en nettside som er dedikert til å samle historier som har fått andre irritert, men som vil underholde deg.

Et amerikansk selskap hevder nå å ha laget en paraply som ikke kan bli ødelagt, og har laget en video som skal bevise dette. Jeg er likevel overbevist om at den vil vrenge seg når det blåser ute...

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne merkelige bildeserien.

Å være på et skikkelig badeland kan være ganske moro, så lenge det ikke er alt for mye mennesker der. Dette videoklippet fra et badeland i Tokyo får meg til å grøsse.

At sex selger bør kanskje ikke komme som noen stor overraskelse, og denne nettsiden har samlet 15 eksempler på at reklamefolk vet å utnytte det.

Et bilde kan si mer enn tusen ord, er det et gammelt ordtak som sier. Her er det samlet 52 bilder som har sagt så mye at det har påvirket verden.

TV 2 fikk masse oppmerksomhet når de lagde en trailer for Ringenes Herre med en spesiallaget versjon av James Blunts «You're beautiful». Men det er ikke bare TV 2 som lager versjoner av denne sangen. Se hva slags spesielle versjon James Blunt selv sang da han var på det amerikanske barneprogrammet Sesame Street.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere