RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Trenger du en pause? Len deg tilbake og ta en kikk på dette.

Det har vært mye oppstyr rundt de forskjellige versjonene av Tower Defence som dukker opp på nettet. Nå har det dukket opp enda en versjon der du skal beskytte Budapest, og det er kanskje den beste versjonen jeg har spilt så langt.

Fotball er ikke noe denne artikkelserien pleier å inneholde mye av, men etter å ha sett dette målet, da var det ikke noe annet valg enn å gjøre et lite unntak.

Her om dagen mistet jeg masse søvn fordi jeg fant en spennende spill på mobilen min etter at jeg hadde lagt meg. Nå mens jeg surfet rundt på nettet så dukket det jammen meg opp på pc-en også. Tower Bloxx er en fantastisk kombinasjon av dyktighet, flaks og litt hjernetrim.

Det er ganske fantastisk å høre hva en kan få til med lyd. I dette lydklippet så anbefales det å ta på seg hodetelefoner og lukke øynene. Du blir med på en skikkelig kjøretur uten at du trenger å løfte deg fra stolen.

Kakerlakker er noe skikkelig dritt, og i dette usedvanlig stressende spillet så er det om å gjøre å holde dem unna.

Jeg vet det begynner å nærme seg slutten på en uke, men det er ingen unnskyldning til å slappe helt av. Trening handler ikke bare om å hoppe rundt og danse som en idiot. I dette nettspillet er det nemlig hjernen din som du skal trene.

Hva skal du gjøre når du kommer med en stor båt mot en bro i en elv med mye strøm, og den ikke åpner seg? Da har du et problem - men ikke et større problem enn at det ikke kan løses.

Manhunt var et spill som skapte enormt med oppstyr da det dukket opp for noen år siden, og etterfølgeren ser det nå ikke ut til at utviklerne tør å slippe. Men det har ikke hindret at det har dukket opp en nettspillutgave av drapsspillet.

PETA er kanskje en av de merkeligste organisasjonene jeg kan tenke meg, med eh haug med støttespillere som neppe vet hva organisasjonen egentlig står for. Men mer om det en annen gang. Nå har PETA satt i gang en større kampanje mot KFC, som lager den fantastiske frityrstekte kyllingen. I den forbindelse har de fått med seg Pamela Anderson på laget og de har laget en skikkelig Super Mario-klone som skal opplyse deg om KFCs tortur av kyllinger.

College Humor har fått det for seg å lage falske trailere for filmer som aldri kommer til å dukke opp. Vi har tidligere sett trailere for både minesveiper og Facebook, og nå har de laget en typisk familiefilm om en kreftsyk gutt som alle likte og aldri kommer til å dø. Disse folkene har sett for mye på Hallmark...

Denne barneboken er kanskje noe av det mest skremmende jeg har sett noen sinne.

Bildet i toppen av denne saken er hentet fra denne nettsiden med en rekke helt fantastiske bilder.

Det nærmer seg en ny runde av Idol i Norge, og i den sammenheng er det passende å ta med et klipp fra britiske X-factor der noen kanskje har litt i overkant høyte tanker om seg selv - og kanskje ikke takler den ærlige tilbakemeldingen spesielt bra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere