RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Fishki)
Det er helg! Det bør du feire med å utforske disse sære nettstedene.

Det er ofte snakk om mange megapikler på nye digitalkameraer, men når vi snakker om gigapiklser så begynner det virkelig å bli stort. Her kan du se en video av en person som har satt sammen mange bilder til over 13 gigapiklser. Detaljnivået er rett og slett ekstremt.

Av og til dukker det opp svært nytenkende nettspill med ideer som rett og slett bare er geniale. Pile O'Bubbles er et slikt eksempel. Du blir bare hektet.

Kristian likte ikke katter, bare hunder, men etter å ha funnet denne siden har han alltid et fast sted på nettet som alltid gjør ham «warm and fuzzy» på innside.

Når det kommer til virkelig meningsløse nettspill, da må dette være en av de aller verste – og særlig musikken kan virkelig få deg til å bli gal.

Hvis du vil ha et annet nettspill som du helt sikkert kommer til å bli hektet på, da bør du prøve Bloxorz.

Vi koser oss ofte med pene kjendiser, men her er de 20 styggeste kjendisene samlet. Det er mye mer underholdende.

Det er enkelte temaer som går igjen når det gjelder nettspill, og merkelige motorsykkelspill er en av de mest vanlige. Vi blir aldri lei dem, så her er enda et for deg.

Lurer du på om du har klart å oppnå noe så langt i livet? Denne nettsiden gir deg svaret.

Og når vi først er inne på tester: BBC vil finne ut hva slags tenker du er.

Vi pleier ofte å legge inn lenker til nettspill her, men nå skal vi gå et hakk lenger: På denne siden finner du det som kanskje er de 10 beste spillene som du kan få helt gratis på nett og installere på din egen pc.

Alle skal hele tiden trene for å se bedre ut naken, som vi blant annet har sett på tv en god stund nå. Men hva med de øvelsene som skal gi deg bedre sex?

Bildet fra toppen av denne artikkelen er hentet fra denne bildeserien med insekter på svært nært hold.

Vi avslutter igjen med det fantastiske japanske menneskelige tetris-showet. Hvorfor ingen norske tv-kanaler har kjøpt konseptet er for oss totalt ukjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere