RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Du, slapp av nå! Ta en titt her og kos deg litt.

Når det nærmer seg slutten på uka er kanskje ikke det første du har lyst til å drive med hjernetrim, men i dette nettspillet gjør det ikke noe at du må tenke litt. Klarer du å få ballen i hullet?

Det er ikke sjelden at norske fengsler har blitt sammenlignet med hoteller. Men de som mener at norske fenglser er gode, de har ikke vært i dette luksusfengselet i Østerrike.

Har du noen gang lurt på hvordan mennesker egentlig ser ut inni? Her får du svaret.

Se for deg en herlig kombinasjon av RISK og Civilization-serien, og du har dette spillet om Genghis Kahn som forsøker å erobre verden.

OK, se for deg følgende situasjon: Du har hatt en kjæreste en stund. En kamerat av deg finner ut at det er på tide et du frir. Fremfor å gi det som et klart hint, så gir ham deg billetter til en Yankee-kamp sammen med kjæresten. Godt uti kampen skjer det typiske amerikanske fenomenet: Noen frir på storskjermen. Plutselig så går det opp for deg at det er DU som frir.

Vi har alle hørt om forskjellige sjøuhyrer, både i Lochness, Seljord og ikke minst i filmer som Pirates of the Carribian, men er du klar over hvor mange utrolig stygge og skumle dyr som finnes uten havoverflaten?

Av og til blir det mye kaos i trafikken. I Irak har de funnet løsningen på det problemet. Du hadde gjort nøyaktig hva du ble fortalt om om du ble møtt av denne mannen.

Hva er egentlig tilfeldig? Det er det selvsagt noen som ønsker å illustrere for deg på nett. I dette «nettspillet» analyseres det hvor tilfeldig du klarer å oppføre deg. Mitt resultat ble 80 på en skala fra 0 til 100.

«Næmmen! I alle dager?!? Han tegner ikke det?? Er han gal!? Åååååååååååååjah, men da er det greit.»

Puberteten er en spennende tid i livet, selv om den kanskje ikke alltid er like morsom å gå gjennom selv. I denne videoen kan du derimot se en fascinerende animasjon av gutter og jenters utvikling.

Russerne sprengte nylig det de påstår er verdens kraftigste konvensjonelle bombe. Det var en kraftig sak, men det er likevel ikke store sakene i forhold til smellet 16. juli 1945.

Noen har rett og slett mer kontroll enn andre. Mer er det ikke å si.

Det er stadig flere som forsøker å gjøre noe helt annet ut av sine brudebilder, og bildet frat oppen av denne artikkelen er hentet fra denne bildeserien med bryllupsbilder som du knapt ville tro fantes.

Jeg har ikke helt forstått fascinasjonen, men videoen under er ifølge mange noe av det beste de har sett på nett noen gang. På YouTube har videoen blitt sett godt over 12 millioner ganger (hvis vi teller med ulike variasjoner) og over 100.000 personer har lagt til videoen som favoritt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere