RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Du kan ikke gå glipp av det fantastiske vi har funnet denne uka.

Hvis du er som meg og liker å pusle med svært enkle ting, som likevel er utrolig vanskelig, da bør du ta en titt på dette nettspillet. Du skal styre utviklingen av en liten øy bare ved å trykke på totalt 8 knapper. Rekkefølgen du trykker i er det som avgjør suksess eller ikke. Klarer du å oppnå maksimal poengsum? Jeg har så langt bare klart maksimal poengsum på fem av de åtte elementene. Klarer du mer?

Jeg vet ikke om det fungerer slik i Norge også, men dette kan se ut til å være en fantastisk måte å spare penger på å kjøpe batterier på en mer intelligent måte.

Hvor langt kommer du?
I «Thorw Me» er det om å gjøre å kaste en liten smiley så langt du bare klarer. Med litt dyktighet kan du få ganske god hjelp under veis. På andre forsøk nådde jeg drøyt 110.000 fot. Med litt mer strategisk bruk av mellomrom-tasten enn meg så klarer du helt sikkert å slå meg.

Det å kysse noen kan være en utfordring. Her får du en god videoopplæring i hvordan du skal kysse noen lidenskapelig.

Døde kvister er noe som du kan finne over alt ute i naturen, og denne damen har gjort det til en kunstform å samle inn døde kvister og lage helt utrolige kunstverk ut av det.

Livsfarlig osteløp
Det årlige osterulleløpet har igjen funnet sted i England, og her kan du se noen av deltakerne som kastet seg nedover den utrolig bratte bakken.

Skytespill er alltid gøy. Gjenta etter meg: Skytespill er alltid gøy. Særlig når du er en trollmann med helt syke våpen.

Hva skal du med fiender, når det finnes grusomme venner?

Vi fortsetter med et genialt minigolf-spill. Av en eller annen merkelig grunn blir denne sporten alltid bra når det overføres til internetts spillverden.

Menneskekroppen...
Vet du alt om din egen kropp? Her er ti fakta om menneskekroppen som du trolig ikke visste.

...og her er 20 rare kondomer som enkelte av og til trekker utenpå deler av menneskekroppen.

For noen uker siden trakk vi frem et lite nettspill der du skulle forsøke å knuse noen kuler ved hjelp av litt spesiell gravitasjon. Dette er neste generasjon av dette spillet.

Merkelige bilder
Ekstremt rare toaletter har blitt en kunstform, det er jeg nå nesten blitt helt sikker på. I denne bildespesialen kan du se noen av de rareste fra hele verden.

Og når vi først er inne på rare bilder: I denne bildeserien så kan du se mennesker og dyr som ligner litt for mye på hverandre.

Du skal ikke tulle med politiet. Og du skal definitivt ikke tulle med politihunder. Det bør videoen under bevise ganske klart og tydelig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere