RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Du kan ikke gå glipp av det fantastiske vi har funnet denne uka.

Jeg har aldri mottatt så mange tilbakemeldinger på noe i denne artikkelen som jeg fikk forrige uke med spillet Grow Island - mange ville rett og slett ha mer. Derfor drar vi igjen det samme konseptet, i sin originale form: Det første Grow-spillet. Her må du finne riktig rekkefølge på 12 byggesteiner på en liten ball. Klarer du å finne den optimale rekkefølgen?

Håpløs oversettelse
Filmen Lost in Translation fikk mye skryt, men den er bare en langdrøy drittfilm sammenlignet med dette eksperimentet. Her har noen filmskapere tatt engelsk dialog. Brukt internett til å oversette det til fransk, og så til tysk. Deretter tilbake til fransk, og så til engelsk igjen. Deretter tok de resultatet av oversettelsen og brukte det som dialog i filmen - og tekstet det med originaldialogen. Det er rett og slett hysterisk morsomt.

Når jeg føst så denne oversettelsen, så kunne jeg ikke unngå å tenke på manualen på noen små radiostyrte biler vi kjøpte for noen år siden. Bilene var skikkelig dårlige, men manualen var fantastisk lesing. Oversettelsen var åpenbart gjort fra et asiatisk språk av noen som ikke var spesielt gode i engelsk. Jeg har aldri ledd så mye av en manual i hele mitt liv. Særlig side 4 er fantastisk god lesning. Side 1. Side 2. Side 3. Side 4.

Hvor rask er du egentlig?
Har du en rask finger? I dette lille nettspillet er det om å gjøre å trykke på mellomrom-tasten så mange ganger som mulig innenfor 5, 10 eller 20 sekunder. Totalt meningsløst, ja, men en skikkelig utfordring.

Hvis du er redd for å fly, da er trolig ikke dette flyet noe for deg. Ønsker du derimot å føle deg som Supermann...

Og når vi først snakker om å kunne fly: I dette spillet skal du selv tegne en hopprampe slik at din stuntmann kan gjør de riktige tingene. Ligner egentlig litt på LineRider.

Den nye superhelten
Jeg har alltid vært av den mening at det bare finnes to superhelter: Superman og MacGyver. Men den siste tiden har jeg blitt stadig mer overbevist om at William Shatner bør få være med i den klubben. Han har på en måte sneket seg inn med sin rolle i Boston Legal, og denne videoen beviser det.

Jeg visste at Grand Theft Auto har fått mange til å reagere, men hadde det vanligvis fungert på denne måten så hadde det blitt større ramaskrik. Det er rett og slett litt ekkelt...

Det er lite med The Simpsons som er tilfeldig. På denne nettsiden har de samlet noen av de klareste inspirasjonskilden til alles favorittfamilie.

Fagbøker med erotisk preg
Hvem har sagt at fagbøker er kjedelig? Amerikansk historie og statistikk kan bli så mye mer interessant å lese i en erotisk utgave.

Det er et eller annet med japanske gameshow som er fantastisk fascinerende. Hvorfor har vi ikke slik i Norge?

Ha-ha-ha!
Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra dette nettstedet med hauger og lass av fantastisk morsomme bilder.

Britney Spears gjorde ikke en spesielt god figur på MTV MVA 2007, men nå har National Lampoon laget videoen som viser hvordan videoen så ut før den ble sensurert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere