RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Du har lov hvis du har lyst. Her er ukens gullkorn.

Vi har alle sett disse "Finn fem feil"-sakene i aviser og over alt. Nå har det dukket opp en fantastisk bevegelig flash-versjon der utfordringen er enda større.

For noen år siden gikk tegnefilmserien Animaniacs, og i den forbindelse dukket det opp et ekstremt populært klipp som fikk navnet «Yakko's World», som var en oppramsing av alle verdens land. Nå kan du se stemmen bak karakteren i serien som selv synger sangen. Utrolig nok har denne sangen fått en usedvanlig lang artikkel på Wikipedia.

Denne animasjonen skal etter sigende avgjøre om du er av den kreative eller logiske typen.

For de som skulle tro at fotballfans var helt normale mennesker med hodet skrudd på den riktige måten, da kan det være greit å se på denne videoen fra norsk fotballs supporterverden.

Det er ofte kåringer av verdens mest sexy personer. Og av og til dukker det opp kåringer av folk som kanskje ikke er like sexy.

Den neste lenken er ikke for sarte sjeler, men beviser utover enhver tvil om at kunstnere er litt spesielle mennesker. Denne mannen tegner nemlig protretter med... vel, du får se selv hvis du ikke er sart.

Det er ikke så ofte jeg synes såkalte escape-spill er spesielt festlige, men denne utgaven var faktisk ganske festlig. Fremfor at du har et stort rom å komme deg ut av, er du innesperret i en telefonkiosk. Klarer du å løse mysteriet og komme deg ut?

Will it blend har etter hvert blitt ansett som en av de mest effektive virale markedsføringsprosjektene på nettet, men det er ikke alltid det går helt som de regner med. Blant flytende nitrogen med is for eksempel....

Visste du at du kan lage en glødende masse, som ser ganske radioaktiv ut, bare ved å blande ting du har liggende hjemme?

I USA finnes det flere 24-timers tv-shop-kanaler som sender direkte med innringere og demonstrasjoner. Men da er det også nødt til å gå galt av og til.

Nok et eksempel fra den andre siden av dammen, der reklamepausene ofte er fylt med advokater som forteller deg at de kan saksøke noen på dine vegne. Denne reklamen har spilt aktivt på dette fenomenet på en utrolig morsom måte.

Er du glad i å sykle, men synes dagens sykler egentlig er litt kjipe? Da har du ikke sett disse modellene.

Bildet fra toppen av denne saken er hentet fra et nettsted som mener å samle verdens beste bilder.

I den norske Idol så er det nå en deltaker som driver med beatboxing. Han har ikke vært alene om å forsøke seg på det internasjonalt. Se en imponerende audition under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere