RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Det er helg, og du har lov til å se alt det fantastiske vi har funnet.

Jeg har aldri sett en bedre optisk illusjon enn denne: Når du ser på bildene nær skjermen, ser alle ut som Albert Einstein. Beveger du deg derimot noen meter fra skjermen så ser du noe heeeelt annet.

Grow-spillene har blitt en favoritt blant leserne av denne artikkelserien, og derfor trekker vi opp Grow Cube denne gangen. Klarer du å trykke på knappene i riktig rekkefølge for å få det optimale resultatet?

Portal rett i nettleseren
Forrige uke dukket det etterlengtede konseptspillet Portal opp. Min første tanke var at dette var som å spille et nettspill med veldig god grafikk. Det viste seg at jeg hadde mer rett enn jeg var klar over, for nå har Portal-nettspillet dukket opp, og det er nesten like bra som originalen.

Å fly et skikkelig fjernstyrt helikopter er noe av det mest krevende som finnes. Det ser ikke ut til å plage denne mannen, for triksene i denne videoen overgår alt jeg trodde var fysisk mulig å gjøre.

Fantastiske bilder
Denne siden har samlet noen av de mest imponerende øyeblikksbildene som har blitt klassikere etter å ha sirkulert rundt på nettet i lang tid.

Av og til dukker det opp videoer som er så imponerende at det er nærmest umulig å avsløre om de er ekte eller ikke. Dette er et slikt imponerende tilfelle, selv om vi er ganske sikre på at dette bare er et veldig bra triks.

Tyskere kan å lure folk
Jeg er nå overbevist om at tyskere er betydelig bedre på skjult kamera enn de fleste andre. Denne spøken er rett og slett helt fantastisk gjennomført.

Er du klar for en skikkelig leiemorder-utfordring? I Sift Heads 2 skal du både kjøre bil som en idiot og være god med kikkertsikte.

Vi hører til stadighet om bilbomber i Irak, men har kanskje ikke store forutsetningen for å vite hva dette egentlig betyr. Her kan du se hvor skremmende kraftige eksplosjoner det handler om.

Fantasien løper løpsk
Små gutter har en tendens til å la fantasien løpe løpsk, men at fantasien kan føre til slike konsekvenser som dette....

Vi vet alle at sport skaper følelser, men noen drar det en smule lenger enn det som er fornuftig.

Super Mario gone wrong...
Super Mario er kanskje tidenes største spillklassiker, og det fører til at noen lager parodier. Denne er kostelig.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra en bildeserie som virkelig viser bonderomatikk på sitt beste.

Vi avslutter med en god dose med hus og strukturer som sprenges i fillebiter.

Tidligere nettfunn:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere