RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Ja, du har lov hvis du har lyst. Her er ukens beste go'biter.

Vektskåler har vi alle et forhold til, og i dette spiller skal du etter beste evne forsøke å beregne deg frem til en løsning som gir likevekt. Det er mye mer avhengighetsskapende enn det høres ut som.

Av og til dukker det opp konsepter som ved første øyekast kan virke ekstremt geniale, men hva i himmelens navn skal du med 3D-mail der inboksen din representerer flyplassen LAX, og hver e-post er en Boeing 747?

Slik blir du en kikker
Big Brother ble en ekstremt stor suksessd a det for første gang dukket opp i Norge, og kikkersamfunnet har utviklet seg jevnt og trutt i ettertid. Amerikanske HBO har nå laget et av de første virkelige interaktive TV-programmene basert på en kikkeropplevelse som mangler sidestykke.

Jeg har de siste dagene vært ute og virkelig storkost seg med BMWs nye M3, men jeg har heldigvis ikke vært like idiot bak rattet som denne mannen.

Her har vi funnet et litt mer tradisjonelt nettspill hvor du skal kjøre motocross og gjennomføre de sykeste triksene. Veldig godt gjennomført faktisk.

Så galt kan det gå
Å kjøre lastebil er ingen risikofri jobb. Her kan du finne en samling av bilder av noen av de mest spektakulære lastebilulykkene.

Spillmagasinets anmelder Kristian Evensen mottok flere drapstrusler etter å ha gitt Halo 3 terningkast 4, men han er åpenbart ikke den eneste som ikke legger seg paddeflat for Xbox 360s kanskje viktigste spill. Dette er en videospillanmeldelse slik du aldri har sett det før.

Ulovlige bilder
Hvor enn du befinner deg i verden så kommer du som regel til flotte steder der det ikke er lov til å ta bilder. Denne nettsiden har spesialisert seg på å samle bilder tatt på steder det ikke er lov til å fotografere.

Å ha mange baller i luften på en gang er et godt innarbeidet uttrykk, og i dette spillet skal du virkelig få prøvd deg på å gjøre det bokstavelig talt.

Japanere har en del oppfinnelser som er litt av typen «selvsagt, men ikke pokker!»

En deilig hevn
Å være romkamerater er ikke alltid like enkelt, og hvis en blir forbannet er en god hevn aldri langt unna.

Vi har alle sett en eller annen form for trim-videoer, men denne tar kaka.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne flotte bildeserien.

Galskap hos Jerry
Vi avslutter med en av de lengste videoene vi har hatt i denne serien. Under følger nesten 44 minutter med slåssing fra den utskjelte talkshow-serien Jerry Springer.

Tidligere nettfunn:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere