RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Det er straks helg. Ta deg tid til å slappe av med ukens beste nettfunn.

Spam har blitt et kjempeproblem, men noen ser det vakre i alt. Derfor er det nå en kunstner som har laget billedkunst basert på spam.

Kan du bruke hodet?
Vi elsker plattformspill, og i dette må du bruke overnaturlige krefter til å forandre på brettene for å komme frem til mål. Rett og slett genialt.

Husker du filem «I, robot» og «A.I.», eller kanskje tegneserien Futurama? Nå ser det i alle fall ut som om menneskelignende roboter nærmer seg med stormskritt.

Veldig uheldige leker
Norske barn har enorme mengder med leker, og lekeproduksjon er en multimilliardindustri. Men av og til dukker det opp leker på markedet hvor du bare tenker «hva i himmelens navn er det de har tenkt på???!?».

Det å klikke på en boks 50 ganger høres kanskje ut som et kjedelig spill, men tro meg, dette er en mye, mye større utfordring enn du kunne tenke deg. Det er litt for mange forstyrrende elementer her....

Sånn skal en Yo-Yo-brukes
Tidligere var det Yo-Yo-år hvert 4. år, men denne trenden ser ut til å ha forsvunnet helt. Men det betyr ikke at Yo-Yo-en er helt dø. Her kan du se video fra det amerikanske Yo-Yo-mesterskapet fra i år. Og så jeg som var fornøyd med å kunne tre-fire triks....

Det dukker til stadighet opp spill der du skal gjøre de enkleste ting - som likevel viser seg å ikke være så enkelt som du skulle tro.

De som har dratt drømmene langt
For noen år siden gikk jeg og noen venner med tankene om å starte «Air band», der vi rett og slett skulle opptre med bare luftinstrumenter, men klokelig nok fant vi ut at det var like greit å droppe det. Disse folkene derimot... de er med i verdensmesterskap i luftguitar!

Er du rask og stødig i musearmen? I dette skytespillet må du både vise at du er oppmerksom og at du kan håndtere musa på en god måte.

Bildene som sier så mye
Alle vet at et bilde er verdt mer enn tusen ord, i alle fall ifølge det gamle ordtaket. Og på nett har det derfor blitt svært så populært å benytte svært spesielle bilder, helst med en kort og konsis forklarende tekst, for å illustrere hva man egentlig mener i nettdebatter. Her kan du se en samling med wannabe-gangster-bilder av denne typen.

Dette er kanskje ikke det hyggeligste spillet vi har lenket til noen gang, men her kan du trene opp dine ferdigheter med å slippe ut luft uten at andre hører det....

I dette sanntids strategispillet skal du forsvare deg så godt du kan mot store horder.

Fantastiske bilder
Dette er en av de jevnt beste bildeseriene jeg har sett på svært lang tid.

Vi avslutter denne uken med en liten hyllest til Las Vegas-hotellet New Frontier som ble sprengt i fillebiter for et par dager siden. Kommer aldri til å glemme de litt småsure servitrisene som serverte oss halvgod biff midt på natten der etter å ha opplevd fulle amerikanere på «Bikini bull riding»....

(Men i syndenes by er det nok flere som vil huske sånn som dette fra dette hotellet.)

Tidligere nettfunn:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere