RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Det er igjen helg, og vi har funnet nettets beste underholdning.

Jeg kom over et ganske spesielt bilde på nettet her om dagen. Når du ser på det nære så ser det bare ut som striper, men går du litt unna skjermen, eller ser på bildet i en skrå vinkel så dukker det opp noe....

Gitar på flere måter
Guitar Hero har blitt en kjempesuksess, og nå har det dukket opp en glimrende klone på nett som er tilpasset tastatur. Rock on!

Og når vi først er inne på gitarer ... her er gitarer slik du aldri har sett dem før.

På tide å fly papirfly
Papirfly er utrolig morsomt, og nå har det faktisk dukket opp en papirflysimulator på nett. Jeg har utrolig nok kastet bort flere timer på dette spillet!

Det er et eller annet med solnedganger som ser ut til å være evig vakkert. På denne Flickr-siden er det samlet fantastiske solnedganger fra hele verden.

Hvor god hørsel har du?
Har du absolutt hørsel? I dette spillet skal du forsøke å spille den samme serien med toner som du får høre. Utrolig fascinerende og vanedannende.

Papp kan brukes til så mangt, og her er en mann som har funnet ut at det kanskje er perfekt til å lage kunst.

Brette penger
Oregami er den gamle kunsten å kunne brette papir. Her kan du se «moneygami» som er noen som har kost seg med å brette sedler. Resultatene er ganske morsomme.

Amfibiebiler har vært et hett tema i mange år, uten at det har vært noen kommersielle suksesser så langt. Men etter å ha sett denne videoen, så vil jeg heller ha en amfibie-ATV som også fungerer som vannscooter!

Hvor smart er du?
Er du kunnskapsrik og kan avsløre om påstander er rette eller gale? Da er dette spillet noe for deg.

Hvordan ville kjendiser sett ut hvis de var legomenn? Her har du svaret.

Genialt nettspill
Dette må være en av de beste «nå må jeg tenke litt, men ikke alt for masse, for å klare disse brettene»-spillene jeg har spilt å lenge.

Bildet fra toppen av saken er hentet fra en bildeserie med flere gode bilder enn jeg har sett noe annet sted på lang tid.

Under kan du se en av de mest imponerende filmkavalkadene jeg har sett noen gang laget av en privatperson som bare ville hylle sine favorittfilmer.

Tidligere nettfunn:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere