RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Fishki)
Sist oppdatert:

Uheldigvis er det i ferd med å bli vinter igjen, men det positive med det er i alle fall at de store nettspill-utviklerne finner på nye og spennende spill. Dette er et av de bedre.

Det er på tide å tenke litt, nesten som en tur tilbake til barneskolen. Klarer du denne oppgaven?

Ofte dras det frem masse vakre mennesker når man skal ha oppmerksomhet, men verden er ikke bare full av pene mennesker. Denne bildeserien bør bevise dette faktumet.

Musikk kan komme fra så mangt, og nå ser det jammen meg ut til at noen har begynt å bruke grønnsaker til å lage musikk.

Jeg har hatt noen sykler opp gjennom årene, men alle har til slutt blitt solgt eller kastet. Det finnes derimot noen der ute som har langt mer kreativitet enn meg, og har derfor lage disse kunstverkene av gamle sykler.

Etter å ha sett Michael Moores dokumentarinnslag om Norge, som ikke ble en del av Sicko, så har jeg blitt ganske bekymret over det landet vi bor i - eller så gleder jeg meg eventuelt til å bli gammel.

Og når vi først er inne på kunstverk: Hva med disse som er laget av Lego?

Det er åpenbart en nordmann som ikke er særlig fornøyd med Tele2, og har derfor satt opp denne nettsiden bare for å gi en klar beskjed.

Dette må være et av de mest forseggjorte nettspillene som noen gang er laget.

Det begynner å nærme seg jul, og i den forbindelse kan det være greit å se på alle de oppfinnelsene som noen har tenkt at var en kjempegod idé, og som du kanskje bør jobbe for å skaffe noen du ikke er så veldig glade i.

Jeg har ved et par tidligere anledninger lenket til videoer av liksom-trailere av filmer som det kunne vært morsomt om hadde blitt laget. Dette er nok et slikt eksempel, på hvordan et regjeringsprosjekt som skulle redde verden er i ferd med å gå veldig, veldig galt.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne sære bildeserien.

Hva tror du skjer når en pitbull møter nyfødte kyllinger?

Vi har hatt en god del zombi-spill i denne serien de siste par årene, og det tror jeg vi må fortsette med. Her er et av de virkelig mørke og gode.

Vi avslutter med en video laget av noen som åpenbart har alt for mye tid og leker.

Tidligere nettfunn:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere