RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Det er igjen helg, og vi har funnet det beste nettet har å tilby.

Denne uka har vi hatt en serie med artikler om virus og dritt på nettet. Og hva er vel da ikke mer passende enn å begynne med et skikkelig virus-spill? Altså, ikke et datavirus, men et litt puslespill-lignende spill der du skal forsøke å infisere et helt brett med ditt virus. Faktisk utrolig vanedannende.

De beste oppfinnelsene som ikke finnes
Det begynner å bli noen år siden lederen for det amerikanske patentkontoret mente at alt som er mulig å finne opp er oppfunnet. Dette er jo motbevist gang på gang, og i den tradisjonene bringer vi deg derfor de ti beste teknologioppfinnelsene som enda ikke er oppfunnet.

Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal le eller bli veldig trist av å se på denne videoen. «Tina's dating video» har utviklet seg å bli en stor farsott på nettet, mens hun egentlig bare ville fortelle verden hva slags gutter hun ville ha på sin MySpace-profil.

Dette gjør sport morsomt
Pool/billiard er en overraskende spennende sport å se på har jeg funnet ut, og hvis deltakerne i tillegg hadde vært så ekstreme som denne damen, da tror jeg det kunne blitt de nye seersuksessen.

Ja, det begynner å nærme seg jul og vinter og hele det greiene der, og da må vi selvsagt ha med et skikkelig sukkersøtt vinterspill der du skal drepe monstre bare ved å skøyte rundt på isen.

En god start på dagen?
Da jeg kom på jobb i dag, litt sliten etter gårsdagens sene julebord, var min kjære kollega allerede på plass og helt i ekstase. Før jeg fått hengt fra meg jakken og satt meg ned, ble jeg dratt ned på hennes plass og tredd et hodesett over øra. Hun skulle gi meg den beste starten på dagen på lang tid, fikk jeg vite. Det jeg skulle få se var denne videoen. Jeg tror Janne er mer nerd enn meg.

I dette nettspillet skal du forsøke å drepe ildfluer med en stor kanon. Litt som å skyte spurv med kanon?

Kom deg fra a til b
Vi har sett mange av disse «kom deg fra a til b»-nettspillene, men dette sykkelspillet var overraskende bra og utfordrende.

Dette er et spill litt i samme gata, men den store utfordringen kommer i form av en sandbuggy, og du kjører mot andre personer på nett.

Sære tatoveringer
Vi vet at Star Wars har blitt en kultfilm, og det har ført til at folk ønsker å tegne de mest utrolige Star Wars-inspirerte tegningene på seg selv. Her ser du kanskje de ti sykeste.

Er du klar for et skikkelig skytespill i plattformverdenen? Da er dette noe for deg.

Syke plakater
Bildet fra toppen av denne artikkelen er hentet fra filmplakaten til TheEye, som er en av mange filmer som dukker opp til neste år som har helt fantastiske filmplakater.

Hva synes du er den beste bilen som er benyttet i en film eller tv-serie? Her er det noen som mener de har funnet de tøffeste. Det er mange gode konkurrenter....

Fantastisk topp-ti
David Letterman fikk i april i år endelig delta på CSPAM Correspondent's Dinner, og leverte fra deg denne hyggelige meldingene til landets president.

Og når vi først er inne på David Letterman: Her er Homer Simpsons top-ti-liste om hvorfor Homer bør bli den neste presidenten.

Tidligere nettfunn:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere