RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Igjen er helgen over oss. Da bør du slappe av med dette.

Du skal høre sannheten fra unger og fulle folk er det ordtak som heter. Men jeg er ikke sikker på om du får ut noe som helst fornuftig av disse fulle folkene. Morsomme er de riktignok.

Imponerende køllehåndtering
Forrige uke hadde vi et innslag med en dame som spilte pool på en litt spesiell måte. Denne gangen så dropper vi de flotte damene, og viser i stedet frem en person som åpenbart har alt for mye fritid, og som får til ting med baller og en kølle du bare kan drømme om.

Crysis er trolig årets viktigste spill, og fysikkmotoren står i sentrum. Nå er det noen som har laget en vanvittig spenstig video der fysikkmotoren i spillet virkelig får vist seg fra sin beste side.

Drep svina
Vi har tidligere linket til en rekke forskjellige Tower Defence-kloner, og nå ser det ut til å ha dukket opp den mest realistiske til nå.

Denne begynner å dra på årene, men er fortsatt veldig morsom. Kan dette være verden største reklamefilm?

Rolige eksplosjoner
Mythbusters har gjort det med eksplosjoner i sakte film til et populært fenomen. Nå kan du se over seks minutter lang video der du kan se ting du vanligvis aldri får med deg i veldig sakte film.

Kunne du tenke deg å fly rundt med rakettsko og skyte på monstre? OK, det er kanskje ikke det du har drømt mest om, men nå har du muligheten likevel.

Vi har tegnet strekmenn, og vi har sett strekmenn slåss i spill. Men nå har vi endelig fått muligheten til å styre strekmenn som spiller tennis.

Imponerende trillebårløp
Å gå trillebår er noe vi alle har gjort på skolen, men jeg har aldri sett noen som har vært så til de grader dyktige på det som dette.

Og når vi først er inne på ting som alle har gjort når de var små: Disse guttene tar det med å hoppe i hoppetau til et helt nytt nivå.

Reuters har plukket ut ikke mindre enn 110 av årets beste bilder og lagt det tilgjengelig for alle.

Hva er din favoritt?
I romjula hadde vi planer om å lage en «Best of» runde av Se hva vi fant på internett. I den forbindelse har vi allerede gravd opp en del godbiter fra året som har gått, men vil gjerne ha ditt innspill om hva du synes har vært de beste innslagene vi har kommet med. Send oss gjerne en mail på hva du gjerne vil at andre skal få gjenoppleve fra året som har gått. I den forbindelse tar vi frem denne klassikeren.

Og vi avslutter, i likhet med en del amerikanske familieserier, med et skikkelig moralsk tilskudd. Moralen er: Gi aldri opp.

Tidligere nettfunn:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere