RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Vår mest populære artikkelsere starter på et nytt år.

Dette er en av de mer interessante videoene jeg har sett på en stund. Den fremstiller en fest som alle de populære nettsidene er invitert på. Ehm, det var en dårlig forklaring, bare se videoen.

Genialt spill
Husker du Portal? The Platform Game ligner litt, og er kanskje det beste spillet av typen plattform/puzzle som er laget noen gang. Du styrer to personer som må samarbeide om å komme seg gjennom merkelige brett.

I fjor lenket vi til et ganske morsomt spil der du skulle bygge ditt eget papirfly. Nå er tiden kommer for nok et papirfly-spill, dog av en litt annen art. Denne gangen skal du styre unna hauger av fly og irriterende måker.

Musikk slik det ikke bør være
Unge Simpsons ble virkelig tatt på fersken i å synge playback for en stund tilbake. Dette bandet blir avslørt på en enda mer pinlig måte.

Det store American Idol-sirkuset er i gang, og allerede ser de ut til å ha funnet det som kanskje er tidenes pinligste audition. Hører du noen likhetstrekk med Pearl Jam her?

Av og til dukker det opp nettspillkonsepter som bare er helt fantastiske. I dette spillet har de kombinert minigolf, fotball og plattformspill i ett!

Veldig heldig - og veldig «AU!»
Dette er en gammel klassiker, men den er fortsatt like imponerende: Dette er en videosamling av noen av verdens heldigste mennesker.

Det bringer oss videre til noen som ikke er fullt så heldige. Her er de 15 verste mountain bike-ulykkene som er festet til film.

Morsomme skilt
Det er kanskje litt slemt å spøke med, men her er det samlet 12 helt fantastiske skilt fra uteliggere som definitivt har hatt humoren i orden.

Jeg må ærlig innrømme at jeg er ikke noen stor fan av den nye MacBook Air. Mangelen på nettverksplugg, for få USB-plugger og ikke minst mangelen på muligheten til å ha flere batterier gjør det til en nærmest ubrukelig, fantastisk pen dings. Det var derfor litt moro å se denne ganske snille parodien på Apples reklame.

En utrolig skjerm
Nylig var jeg i Las Vegas og så på masse sære flatskjermer. Det var likevel ikke noen skjermer der som var i nærheten av å være så ekstreme som de viser frem i denne russiske videoen.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne siden.

En kjempesang
Årets første musikalske innslag er en fantastisk morsom sang om tilfeldig sex som ikke alltid er like spennende, som baserer seg på den gamle klassikeren «Eternal flame». Her er det å lytte på teksten veldig viktig.

Tidligere nettfunn:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere