RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Hva i alle dager er en sugesjef? Slapp av med ukens nettunderholdning.

Vi vet at det ikke er alle som er like flinke på å lage nettsider, og noen synker så langt at de benytter Word til å generere hele sine sider. Men det er faktisk ikke den dårlige kvaliteten på denne nettsiden som alene gjør den så morsom. Innholdet er helt fantastisk.

To hypergeniale spill
Det er ikke ofte jeg tenker «genialt!» når jeg spiller et spill for første gang, men dette platformspillet er helt utrolig genialt. Noe mer kan jeg egentlig ikke si om det.

Heller ikke dette spillet er tapt bak en busk. Du skal få forskjellige punkter til å lyse opp ved hjelp av litt kreativ bruk av noen laserstråler. Det er mer spennende enn det kan høres ut som.

Veldig morsom video-anmeldelse
En spillanmeldelse kan være så mye. Den kan være kort, lang, meningsløs, morsom, kjedelig, teig - eller en god kombinasjon av flere av disse tingene. Noen har derimot funnet sin helt egen nisje, og denne video-testen av Crysis er fantastisk morsom - i alle fall for all oss som har spilt spillet.

Dette fallskjermspillet er muligens en smule absurd, men fantastisk morsomt og vanedannende. «Må bare prøve én gang til, da klarer jeg en litt høyere score.».

Slik bryter du opp en slåsskamp
Hvordan kan du få to kattunger som småslåss på til å slutte? Jeg hadde ikke kommet på løsningen i denne videoen.

Klarer du å finne ti gnomer på ti minutter i dette spillet? Her gjelder det å ha øynene med seg.

Simpsons liv på ett minutt
Vi har sett mange av videoene der folk har tatt bilde av seg hver dag i flere år og satt bildene sammen til en video. Skaperne av The Simpsons synes åpenbart dette var en glimrende idé, og lagde noe tilsvarende for Homer.

Resultatet visste de kom til å havne på YouTube, så legg merke til detaljen på slutten som faktisk var en del av episoden.

Det er to skuespillere kjæresten min virkelig ikke kan fordra. Jeg kan rett og slett ikke få henne til å se på en film med Steven Segal eller Sylvester Stallone. Ikke det at det er noe stort tap egentlig, og når jeg så disse bildene av Sly, så kan jeg forstå at hun har noen problemer med den aldrende muskelbunten.

Global oppvarming: En god greie?
Diskusjonen om global oppvarming fortsetter å gå sin gang. Til tross for at IPCC feilaktig forsøker å overbevise verden om at alle verdens 2500 fremste klimaforskere er samstemte i at det er CO2 som er kilden til alt vondt her i verden, så ser det ut til at enkelte ser svært positivt på en global oppvarming. Denne sexy videoen forklarer hvorfor.

Vi har spilt mangt et Tower Defense-spill tidligere. Nå har det dukket opp en ny variant som er litt mer fokusert på en fantasy/rollespill-verden. Ganske festlig.

Flotte nærbilder
Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildeserien av ekstreme nærbilder.

Vi avslutter med et kort og greit videoklipp av en American Idol-audition som viser hva slags musikk jeg definitivt ikke ønsker å høre på radio i årene som kommer.

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere